nuriefe
Üye
Sn.nuriefe,haklısınız.Bahse konu sistemlerin kirlilik yaratmaması mümkün değildir.Sayıları arttıkça hele hele aynı bölgede birçok abonede çalıştığında sorunlarıda çığ gibi büyüyecektir.Diğer yandan çok etkili ve başarılı çözüm oluşturmaktadırlar.Şimdi ne yapmak lazım;harmonikler yol açtığı için kullanımasın mı?yoksa hiç bir şeye aldırış edilmeden kullanılsın mı?.Ben kullanılmaya devam edilmesinden yanayım.Hatta çok yaygınlaşacağınıda tahmin ediyorum.Asıl yapılması gereken devletin kirlilik konusunda yıllardır muhabbeti yapılıpda bir türlü hayata geçirilmeyen yönetmelikleri hayata geçirmesidir.Eeee senmisin benden bu oranları isteyen.Sen bu oranları istemeyi biliyorsan,milletinde kendine göre çareler üreteceğinide düşüneceksin değilmi ama.(sen=Bakanlık,EPDK)
Sayin tknsyn size diyecegim tek sey su kompanzasyon yapmakla hedeflediginiz veya kompanzasyon yapilmasi ile hedeflenen nedir?
Trafolarin en iyi sekilde maksimum kullanip daha fazla aboneye daha kaliteli Elektrik vermek mi yoksa cok kisiye elektrik vereyim ama calisan cihazlari ucarsa ucsun patlarsa patlasin banane mi?
Bu dusunceleriniz bana gore disim agriyor diyip komple butun dislerinizi cektirmeye benziyor neyse sizin SVC hakkinda dusuncelerinize katilmiyorum bence etkili cozum degildir. Etkili cozum elektrikte enerji kalitesini bozmaz cunku EPDK ile ilgili dusuncelerinize de ayrica katilmiyorum su an uygulamada degil olmasi uygulanmayacagi anlamina gelmez hatta bir dedikoduya gore de hazirlik yapilmaya baslanmis bile.