H4. Far

Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
70
Puanları
1
Yaş
33
H4 fari H7 çevirdim iki ampul oldu sıkıntı şöyle uzun kisa yapınca kisa fari sonuyo bunu nasıl uzunlar yaknca sönmez hale getirebilirim 3 lu soket ana tesisat biri + diyer ikisi - aracın uzun kisa kolu eksileri ddqistiriyo + sabit kalıyor nasıl birini sabit yakabilirim uzun yakınca kisanin - yok yardımlarınızı bekliyorum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Soket tipi bu
9fWYk5a716iD01qMrei5HMh5XWuVX7MXwPAbLu64IBzLiLeWtNnRVSSB3HFQLgpmxJe0CPaT4Jgum9PW=w384-h384-nc.jpeg
 
Merhaba.Kısa VEYA uzun huzme seçimini kısa VEYA kısa+uzun huzme haline mi ayni selektör kolla (Hiç değiştirmeden) tam olarak yapabilirmiyim diye soruyorsunuz? Son çıkan arabalarda bu durum genellikle de böyledir,yani bu kollar ayrı ayrı konuşlanmıştır.Önce bu kolu biraz döndürüp şehir içi (Gündüz) farını ve bu selektör kolu biraz daha ileri döndürüp kısa farı,uzunları ise başka bir kolu (Bağımsız) ileri doğru iterek,tam sizin dediğiniz gibi "kısa+uzun far huzmesi" birlikte yanmış oluyor,örneğin yeni symbollerde (2013'lerde çıkan) durum aynen böyledir.

Burada 2. bir selektör kolu hiç olmadan tek selektörle bu dediğinizin tam olabilmesi bana göre biraz zor gibi görünüyor.Yine de dahi bir otoelektrikçi bu forumda çıkıp buna uygun cevabı (Bir çözümü) yazabilir belki,bunu bekleyelim.Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
sorun çözüldü konu kilit teşekkürler
 
Bence röle üzerinden uzun kısa ayrımı yapılmakta ilgili röle yapısına resmine göre tadilat yapılabilir.
 
Uzun yanınca kısa sönmeli. Yoksa çok küfür yersin.
 
İki farlı olarin hepsi byle role ile bu sorunu czdum isteyn olrsa yardımcı olunir
 

Forum istatistikleri

Konular
129,469
Mesajlar
927,210
Kullanıcılar
452,035
Son üye
alcn01

Yeni konular

Geri
Üst