haberleşme kabloları

Maalesef ben bilmiyorum dosyanın nasıl ekleneceğini ama Moderatör arkadaşımız tarif etmiş, sayesinde biz de öğrenmiş olduk.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bilmemek ayıp değil oğrenmemek ayıp arkadaşlar yardımcı olanlarada teşekkürler arkadaşım gündz ki seviye cihazının bağlantı protokolü yalnız ben bu seviye cihazına sadece pc den kalibre edbilmek için veya oturduğum masadan bir ps den 20 ye yakın seviye cihazını istediğim zaman kalibre edbilme

adsiz-2432.jpg
 
sayın korkmaz desing verdiğiniz bilgi için teşekkürler ayrıca benim memlekette dediğin kablolardan yokkk kimsede yok olmasını bırak bilmiyolar bile dediğin malzemeleri mecburen dışarıdan almam lazım
 
Arkadaşlar Yeni PLC öğreniyorum. Elimde CPU 315-2PN/DP memory kartsız ethernet habarlaşmali PLC var ama bir türlü haberleşemedim.kablo bağlantısı çapraz.ağ bağlantısından IP atayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,293
Mesajlar
925,036
Kullanıcılar
451,728
Son üye
smkay

Yeni konular

Geri
Üst