Bahsettiğiniz yapı cascade yapisidir ancak önemli olan haddelenicek olan malzemenin capidir, çap kalinsa kısaca soyliyim cascade calistiramazsin en fazla her tezgahı aynı ölçüde hızlandırıp yavaslatirsin buda üretim hattının hızını belirler , ancak çap küçülüp m/sn hız yükseldikçe tezgahlar arasındaki looper ve loop dedektorler vasıtasıyla her motorun davranışını degistirebilirsin, çapın kalın olduğu tezgahlarda en iyi sonucu manuel verir ama illede ben istiyorum dersen ufak bir tüyo veriyim malzemenin cinsine göre itme ve çekmeleri motor hız ve çekilen akım hesabına göre cascade hız artışı yada düşüşü yapabilirsin ama özel şartlar haricinde kullanışsız hatta hiçbir işe yaramıyor [emoji16]
Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın arkadaşımız hadde işine girdiğine göre mutlaka bilgisi olduğunu varsayiyorum, ürün çapı düştükçe hız artar bunda merdane caplarida hıza etkendir, merdane çapı degisirse motor hızında degisir, ayrıca tezgahlar tek tek ve grup halinde hız ayarı da yapilabilir, bir önceki yorumumda arkadaşımızın bahsettiği kendi arasındaki koordine yani cascade yapıya açıklık getirmeye çalıştım eğer soruyu yanlış anladiysam tekrardan ayrıntıyla soruyu açıklarsa daha iyi yardımcı olabiliriz diye dusunuyorum