Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
40 saat olan yerler:Kamu kuruluşları
45 saat olan yerler:Kurumsal şirketler
45-55 saat arası olan yerler:Özel şirketler(köle çalıştıranlar)
55 saatten fazla:Şantiyeler
Olduğunu düşünüyorum
Şimdi başka bir konuda gördüm geçmiş zamanda yazılmış, oraya yazmak istemedim polemik olur diye, adam 30 yaşında Elektrik piyasasında istanbulların bildiği bir ortalama firmada (bende iş görüşmesine gittim bir firma) çalışıyor. Kamu da çalışmayı küçümseyip kendinide överek özelde ne fırsatlar kazanabileceğini bahsediyor. )) la git oğlum şu anda başarılı dediğin adam kamuda ki en düşük mühendis maaşından 500 lira fazla alıyorsa, beni çölde kutup ayıları ile birlikte, penguenler, albatros kuşları vs. hepsi öpebilir. Ya ne palavradan adamlarsınız be, kriz bir çıksın ilk şutu sen yiyeceksin, kalkmış kıytırık firmanla kamuyu kıyaslamaya kalkıyorsun. Bide akıl veriyorsunuz pes!! Bi başkasıda kamuda en fazla 4 bin lira alabilirsiniz de bıy bıy ötüyor, kendisi teknik öğretmen kpss ye girip 2 bin küsür maaş alma derdinde. Herkes kalbinden geçeni değilde, başka yerinden geçenleri söylüyor.
Kamuda en fazla 4000 lira mı alırız öyle mi o sadece onu yazan arkdaş için geçerli bir araştırsın bakalım müdürler ne kadar alıyor veya en basit dhmi en-route mühendisler ne kadar alıyor bir baksın yazık böyle iki yüzlü insanlar çok yazıkkk!!!!
Geçen yaz bi mermer ocağında çalışıyordum, SAbah 8 akşam 6-6gün yemek hariç 54 saat
bazen mesaiye kalıyoduk günde 2 saat 1 haftada 66 saat çalıştığımz olmuştu
Geçen yaz bi mermer ocağında çalışıyordum, SAbah 8 akşam 6-6gün yemek hariç 54 saat
bazen mesaiye kalıyoduk günde 2 saat 1 haftada 66 saat çalıştığımz olmuştu