renotx
Üye
klimaya gramına göre gazı verdim ısıtmaya aldım çalıştırdım manometreyi kompresörün emiş ve basınç hattına bağladım ,
emiş 2-3 bar arası basınç 32 bara kadar çıkıyor 11 amper akım çekiyor ve koruma swici açıyor dış fan duruyor sonrada iç fan duruyor arızaya geçiyor ((4 yollu değiştirdim sorun devam ediyor))
--basınç hattının basınçını 17 bara cekiyorum emme hattı 1-2 bar arası ayarlıyorum calışyor
(basınç borusu üzerindeki ısı swici acıyor komp.ısınıyor borunun üzerinden ayırıyorum belki arızalıdır)
-soğuğa alıyorum bu seferde alçak basınÇ hattının basıncı düşüyor ölçüyorum sıfırın altına düşüyor ve alçak başınç swici açıyor.ve arızaya geçiyor
--iç ünütedeki kılcal takını kople söktüm temiz ledim tekrar baktım yine olmadı
kompresör ısısı kaç derce olmalı ?
basınç borusunun ısısı kaç derece olmalı ?
ısıtmaya alınca emme ve basma hattı basıncı ne olmalı ?
yüksek basınç swici 26 bardamı açıyor ?
emiş 2-3 bar arası basınç 32 bara kadar çıkıyor 11 amper akım çekiyor ve koruma swici açıyor dış fan duruyor sonrada iç fan duruyor arızaya geçiyor ((4 yollu değiştirdim sorun devam ediyor))
--basınç hattının basınçını 17 bara cekiyorum emme hattı 1-2 bar arası ayarlıyorum calışyor
(basınç borusu üzerindeki ısı swici acıyor komp.ısınıyor borunun üzerinden ayırıyorum belki arızalıdır)
-soğuğa alıyorum bu seferde alçak basınÇ hattının basıncı düşüyor ölçüyorum sıfırın altına düşüyor ve alçak başınç swici açıyor.ve arızaya geçiyor
--iç ünütedeki kılcal takını kople söktüm temiz ledim tekrar baktım yine olmadı
kompresör ısısı kaç derce olmalı ?
basınç borusunun ısısı kaç derece olmalı ?
ısıtmaya alınca emme ve basma hattı basıncı ne olmalı ?
yüksek basınç swici 26 bardamı açıyor ?