elektrofizikci
Usta Üye
Sn elek varsayalım ki öyle olsun,ama unutmayalımki,Japonya,G.Kore,Çin teknolojilerinin temelini atarken Batıdan nasıl proje hırsızlığı yaptıkları ve bu projelerden çok daha iyilerini geliştirip dünya pazarını elegeçirdiklerini bilenler bilir.Sizi ve üyelerimizi tenzih ederim oldum olası bu tür başarıları birşekilde frenleyip küçümseme , horgörme hastalığına tutulanlar hemen ortalığı velveleye verirler.Unutmayalım dünya küçük bir köy ! Teknoloji transferi , ortak çalışma, örnek alma (patentli) vs. çalışma şekilleri olabilir.Medeniyet insanoğlunun ortak mirasıdır, bunu normal şekilde kullanarak gelişmeye çalışması gayet doğaldır.Amerikayı yeniden keşfetmeyelim Amerika dan yararlanmaya bakalım.....bakarsınız 10 sene sonra Afrrika ve asya ülkeleride bizden teknoloji transfer ederler neden olmasın ?Bildiğim kadarı ile kağıt üzerinde yerli, gerçekte İtalyan yapımı..
Sn. Elektrofizikçi arkadaşım verdiğiniz haber çok önemli ve tabiri caizse bir milattır. Bir dönüşümün bir silkinişin bir kendine gelişin öze dönüşün sonucu ve meyvasıdır.Bize bu başarıyı yaşatanlara millet olarak herzaman minnettar ve duacıyız.Bu tür başarılı haberlerin ayak sesleri yaklaşık son 10 yıldır uzaktan uzaktan duyuluyordu.Şimdi kendisini somut olarak göstermeye başladı elhamdülillah.300 yıldır baskı ve sindirme politikaları artık etki etmemeye başladı.AB. artık kendi derdinde ve dünyada konjönktürler değişmeye başladı.İnşallah daha güzel başarılar ve güzel günler bizleri bekliyor.....yeni ve güzel haberleri paylaşmak dileği ile....
Gün gelirde bu başarıyı bize yaşatanlar benim işim ve düzenimle oynarlarsa ki bu çok yakın bir tarihtir Allah bilir,sizin o yukarıdaki tebessüm imajınız benim için çok anlamlı olacaktır.sn yelek......Rızık meselesi olaya nereden ve nasıl baktığınıza göre değişir.Yaklaşık 2aydır biz çalışanların psikolojisi oldukça yıprandı.Başarılı ve karlı olan işletmemiz son iyiliğini yaptı ve devlete beklentilerin çok üzerinde bir getiri sağladı ve özele geçmek üzere.Biz yüksek performansımızın karşılığını bu şekilde almış olduk! Eyvallah,şimdiye kadar çok ekmeyini yedik ve zannımca bunu da fazlasıyla ödedik.Özel sektöre geçen enerji sektörü yeni yatırımlarla tecrübeli eleman arıyor,buradan işsiz arkadaşlarıma sesleniyorum,yeni açılacak ve açılmış olan termik santralların işletmecilerini iyi takip etsinler.İstikbali olan bir sektör,maaş durumuda gayet iyi.Bizde bu saatten sonra özelde devam eder rızkımızı kazanmaya çalışırız.Kimseye karakaşı karagözüne hayranlığımızdan duacı olmuyoruz.Milletçe özlediğimiz hasret kaldığımız başarılara susadığımız ve bu hasreti giderecek olan kim olursa olsun hep duacı olacağımızı tekrar belirtiriz,saygılarımla....Bize bu üstün başarıyı yaşatanlar , gün gelir sizin işinizle kurulu düzeninizle de oynar abicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?