selcukeem92
Üye
Sn Genius , ah sn Genius, İFRAT VE TEFRİT arasını bir bulabilsek meselelerin çoğu halledicek ama......İfrat ve tefrit bir konuda iki ayrı uç noktadır.Ortasını bulamayınca konu için sağlıklı çözümde bulamıyoruz.Savunduğunuz tezlerde haklı lduğunuz yerler mutlaka var ama genelleme yapmayın.Nokta belirtin problemin kaynağını gösterin.Benim yaşım 44 ve ülkemin problemleri ile ilgilenmeye başladığımda ülkemin durumu şimdikinden çok daha kötüydü.Zamanımızı değerlendirirken birazda geçmişimizi bilirsek kıyas yaparken daha gerçekçi oluruz.Mevcut gelişmeleri artı hanesine yazarken eksileride belirttiğiniz zaman size kimse itiraz edemez.Geçmiş unutmadan geleceği düşünerek daha iyi Türkiye adına hepimiz birlikte aynı saftayız ve hepimiz çok çalışmalıyız öyle değilmi.....?
Vatandaşı, tembelliğe alıştıran sistemin kendisi sayın Meraklı; Şimdi konuyu yine memur zihniyetine getirecem kızacaklar bana. Genelleme yaparak devam edeyim bari; Kovulma riski olmayan bir işte çalışan insan kendisini geliştirmez. Bir süre olduğu yerde sayar bir süre sonrada geriye gider. Sonra bu insanlar her gün rutin işler yapan bir robot haline gelirler. Artık tamamen mesleki körlük moduna ...
Digitalist herşey ,y, hoş da o 40-45 emeklilik yaşı ne şimdiki emeklilik yaşına bir bak istersen google amcadan
Sn yelek gerçeğe ayna tutmanız çok güzelSen hocam 48 yaşında oldun, biz ise 65 yaşında emekli olacağız, bizi ne güzel günler bekliyor valla Hamaset yapmıyorum bizatihi gerçeğe ayna tutuyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?