C++ dersi almıştım üniversitede ancak uzun zaman oldu sizce bu seviyede stm32 programlayabilir miyim? Zorluk derecesini bilmiyorum çünkü. Arduino kolay diye kolay yoldan gideyim dedim çünkü ilk etapta.salihglc kardeşim,mühendisim diyorsun.Sen arduinoyu bırak direk olarak arm programlamayı ögren.C biliyorum diyorsun.Youtubede stm32 ile ilgili oldukca fazla kaynak mevcut.
Bütcen müsaitse alacagın cihazın en gelişmişini al,yok bütcem pek müsait degil diyorsan 2-3 dolarlık deneme kartları ile başlayabilirsin.Aliexpress den oldukca ucuza alabilirsin.
Yolun bahtın açık olsun.
Bütçeden öte ilk başta yanlışlıkla kartı da yakabilirsiniz o yüzden siz direkt arduino uno ile başlayın. Sonra STM32 ye geçin tabi ki daha gelecek vaat ediyor ve daha profesyonel işler yapabilirsiniz. Kitler bence de gereksiz en azından eskiyi söyleyeyim ucuz değil daha pahalıya geliyordu ama o zaman da çinden sipariş bedavaydı neredeyse. Yine de bence ihtiyacınıza göre yavaş yavaş almanız taraftarıyım.C++ dersi almıştım üniversitede ancak uzun zaman oldu sizce bu seviyede stm32 programlayabilir miyim? Zorluk derecesini bilmiyorum çünkü. Arduino kolay diye kolay yoldan gideyim dedim çünkü ilk etapta.
https://tr.aliexpress.com/item/1609...1;24.84;-1;-1@salePrice;TRY;search-mainSearch bu tarzda bir ürün ile başlayabilirsin.Hem programlayıcısı var hemde kartın kendisi.C++ dersi almıştım üniversitede ancak uzun zaman oldu sizce bu seviyede stm32 programlayabilir miyim? Zorluk derecesini bilmiyorum çünkü. Arduino kolay diye kolay yoldan gideyim dedim çünkü ilk etapta.