gokmenn Üye Katılım 2 Haz 2011 Mesajlar 129 Puanları 1 27 Ara 2012 #1 havada saat devresi yapmak istiyorum bir kaç örnek buldum ama bir sonuca ulaşamadım yardım ederseniz sevinirim
havada saat devresi yapmak istiyorum bir kaç örnek buldum ama bir sonuca ulaşamadım yardım ederseniz sevinirim
tr_escape Üye Katılım 6 May 2008 Mesajlar 636 Puanları 16 27 Ara 2012 #2 Biraz google biraz da dikkat sonucu : POV Saat (ledler ile rakamları havada görüntüleme) | Elektronik Devreler Projeler 320 Volt Genelde google'u çok fazla kullanmıyoruz önce google ya da diğer arama motorlarında inceleme yapıp bulunamadı ise forumlara danışmak gerekli Son düzenleme: 27 Ara 2012
Biraz google biraz da dikkat sonucu : POV Saat (ledler ile rakamları havada görüntüleme) | Elektronik Devreler Projeler 320 Volt Genelde google'u çok fazla kullanmıyoruz önce google ya da diğer arama motorlarında inceleme yapıp bulunamadı ise forumlara danışmak gerekli
Konu Sah gokmenn Üye Katılım 2 Haz 2011 Mesajlar 129 Puanları 1 27 Ara 2012 #3 teşekkür ederim hocam güzel bilgiler var