fgencal
Profesyonel Üye
Bu tür havyalara alışınca diğeleri tad vermiyorBen havyayı açıp çay koymaya gidiyorum . Bana o süreyi vermiyorsa hiç sevmem . 0,02 sn ne kardeşim![]()

Bu tür havyalara alışınca diğeleri tad vermiyorBen havyayı açıp çay koymaya gidiyorum . Bana o süreyi vermiyorsa hiç sevmem . 0,02 sn ne kardeşim![]()
Donmuş terayağı kıvamındaki kurşunu bol lehimleri ekmeğe sürüp yenebilecek kıvama getiriyordur herhalde .Bu tür havyalara alışınca diğeleri tad vermiyor. Hem çok hızlı hemde çok güçlüler.
C210 bile hiç dinlemiyor ki birde C245 i var ona vız gelir herhalde. O sapı kullanmadım.Donmuş terayağı kıvamındaki kurşunu bol lehimleri ekmeğe sürüp yenebilecek kıvama getiriyordur herhalde .
benim şuan kullandığım havyaBen havyayı açıp çay koymaya gidiyorum . Bana o süreyi vermiyorsa hiç sevmem . 0,02 sn ne kardeşim![]()
ustam bu istasyonlu havyayla nasıl mutluydun inanamıyorum 2 tane çalışan istasyonu kenara attım linkteki hayvayı bir defa kullan şimdiye kadar neden bunu almamışım dersinKişisel ekipmanım olarak CLASS 968 var . Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar . İşyerine de bir ara CLASS 868D aldırmıştım . Onu da bir ara çok yoğun kullandım . Hiç sorun çıkarmadı .
Mutluluk göreceli bir kavram . Kimisi menemen ile mutlu olurken kimisi iskender kebap isterustam bu istasyonlu havyayla nasıl mutluydun inanamıyorum 2 tane çalışan istasyonu kenara attım linkteki hayvayı bir defa kullan şimdiye kadar neden bunu almamışım dersin