Hırçın 41
Profesyonel Üye
Ekli dosyayı görüntüle 15972
Merhaba,
Yıllar yıllar sonra genç arkadaşlar bana yaşımı hatırlattılar ve de doğum günü kutlaması yaptılar.Yaş olmuş 67 haberim yok.Seneler ne çabuk da geçmiş.
Ortonorm Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ortodontik Tedavi, Ortodontist, Ortodonti Uzmanı, Çarpık Diş Tedavisi, Çene Bozukluğu Tedavisi, Tel Tedavisi, Diş Teli, Diş Çarpıklığı, Lingual Ortodonti
Cem Caniklioğlu - Lingual Ortodonti Kliniği
İnşallah Öner... Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin de... Şimdi siz testiyi doldurmaya bakın, 50sinden sonra testideki su lazım olacak, Bu su; ilk önce bilgi birikimi, dürüst ve güvenilir bir nam, unutulmaz eser, vatana millete faydalı evlatlar ve en son para...
Haa..! bir de "...şu anki durumuna gelebilsek..." diyorsun da, sen benim şu anıma elbet geleceksin, ama ben senin durumuna gelmem imkansız. Yaşının, gençliğinin değerini bil kardeşim.
Böyle güzel bir başlığa bir kaç tane resim de ben yüklemek istedim tanışalım kaynaşalım...
Merhaba,
İyi niyet temennileriniz için teşekkürler.
Komşu meslek derken hangisi acaba sakıncası yoksa öğrenmek mümkün mü?Teşekkürler
alıntı:Allah sağlıklı huzurlu ve mutlu ömürler versin. Diş hekimi olarak elektroniğe ilgi duyup kendinizi geliştirmenizi takdirle karşılıyorum. Komşu meslek olmasına rağmen elektroniğe hiç ilgi duymadım ısınıpta ilgilenmedim
Merhaba,
İyi niyet temennileriniz için teşekkürler.
Komşu meslek derken hangisi acaba sakıncası yoksa öğrenmek mümkün mü?Teşekkürler
alıntı:Allah sağlıklı huzurlu ve mutlu ömürler versin. Diş hekimi olarak elektroniğe ilgi duyup kendinizi geliştirmenizi takdirle karşılıyorum. Komşu meslek olmasına rağmen elektroniğe hiç ilgi duymadım ısınıpta ilgilenmedim
Hakan ustam Elektrik mühendisi. Ona istinaden Elektronik komşu meslek olmasına rağmen ilgilenemedim diyor.