Hdd 1 dk çalışıp duruyor

Elinize sağlık tebrik ederim. İlk başta saçmalardan seçmeler buyurun bakalım diye içimden geçirmedim desem yalan olur. Video paylaşırsanız çok memnun oluruz :)
kızma amcası yaa, hiç değilse benim gibi psikopat değil. ben çalışıyor mu diye yaptığım şok aletini üzerimde denemiştim
 
Deneyler yapmak iyidir.Bazen yaptıgımız saçma denemelerden de faydalı bilgiler elde edebiliriz.
 
bak şimdi @axelfoly kardeşim ben de avuç taşlama var; sünger kafa takarım ince zımpara yaparım, plastik kafa takarım ağır zımpara yaparım, inox taş takarım krom - metal keserim. tamam yaptın oldu ama evde sadece küçük işlerde kullanabilirsin. mini gravür taşlamam da var şarjlısı da. yani takım çok. kullanacağın yer önemli. sen hiç 100 volta kadar ölçü avometre kullanmak ister misin? ama yine de hırs yapıp kullanmışsın seni tebrik ederim. ben denizcilikten gelmeyim, tamir konusunda her şeyi bilmek zorundayım. çünkü benim zamanımda ne telefon ne de telsiz vardı. motor bozulursa ben tamir etmek zorundayım. ışıklar giderse gazyağı (karosen) lambası fenerinde ışık kullandım. yolumu gps ile değil yıldızlara bakarak rota çizer giderdim. sana kolay gelsin...
şimdi burada paylaştığımla söylediklerinin kıyas edilmesi zaten hata , ben atıl durumdaki bi hdd ev ortamında bir takım işler için kullanılabilirliğini gösterdim sadece , profesyonel aletlerin yerine bunu kullanmak gerekliymiş gibi algılanmasın.
Elinize sağlık tebrik ederim. İlk başta saçmalardan seçmeler buyurun bakalım diye içimden geçirmedim desem yalan olur. Video paylaşırsanız çok memnun oluruz :)
tşk ederim , akşamki heycanla bi çırpıda ne kadar ağzı bozuk tornavida varsa hepsini elden geçirdim :) , videoya eklemek aklıma gelmedi ama benzer ihtiyaç tekrar olursa videoda çekerim..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,090
Mesajlar
923,142
Kullanıcılar
451,392
Son üye
emretant94

Yeni konular

Geri
Üst