sayın ustam, çok güzel bir noktaya parmak bastınız. böyle (ben yine banlanayım) embesillere cevap verdiğim için ban yedim. bir de kendi yaptıkları yanlışları bile bile bizden onay bekleyenler, olumlu cevap bekleyenler var. bazen cevap yazarken zorlanıyorum. bir çok konuda nerdeyse alt yazı geçerek açıklama yapıyorum. bu arada söyleyeyim AC
Elektrik ve elektronikte forumun en cahili benim. ben
çarpıldım dediğimde bana inanmıyorlar, taş*k geçiyorum sanıyorlar. internetin bilgi çöplüğünde, doğru bilgiyi bulmayı kolay sanıyorlar. her şey bas tuşuna al bilgi modunda gidiyor. bilgi ve beceri o kadar kolay değil bunu anlamıyorlar. şimdi hükümet intagramı yasakladı. millet ağlıyor filan. acaba bizler ne kadar cahildikte instagram olmadan yaşadık. kaç kişi kaldık mektup yazan, ailesinden sevdiğinden haber bekleyen? manyetolu telefon ile haberleşen kaç kişi var? yada kaç kişi biliyor ve hatırlıyor? televizyonsuz hayatı hatırlayanlar? radyonun gücünü hatırlayanlar? ansiklobediye sahip olan kaç kişi var? hepsini geçtim, kütüphaneye giden kişilerin sayısı kaç?
sonra fişi çekmeden tamir yapanı elektrik çarptı öldü diye hem üzülelim hem tartışalım. kimse kusuruma bakmasın ama ben gidene üzülmüyorum. kişi kendi sınırlarını bilmeli.