Sanki bizim suçumuz yok ? Eskiden,herkesin arka cebinde bir kontrol kalemi varken,herkes 5 ₺ lik avometreye terfi etti.Kendine göre bir ölçüm yapıp,burada " omajı ölçtüm / voltajı ölçtüm çok yüksek çıktı " diye başlayan ,daha ne sorduğunu bilmeyen tiplere,neredeyse,adresini ver gelelim türü 50 çeşit soru sorarak güya yardım ediyoruz.Bunun,öl demekten farkı ne ? Beyefendinin aklına bişey gelmiş,soruyor ve kayboluyor ! Biz,25 mesaj beyefendiye akıl verme peşindeyiz.Mühendis dahil ! okuyarak öğrenmek yerine sorarak öğrenmenin ( zatına mahsus ilgi ) peşinde.Konuyu fazla uzatmanın anlamı yok.Tereci tere,limoncu limon satacak.Bu tip dalgacı beylerin çoğu,zaten bir karar vermiş,onun tasdiki peşinde ! Siz,iyi bir elektrikçi bulun dediğinizde," çok yardımcı oldunuz " diye üstelik kafa bulma peşinde.Yardım etmek demek için,konudan bihaber birisine verilecek tek bilgi " iyi bir elektrikçi bulun " demektir.Bunun yerine,Bremen Mızıkacaları gibi üstüste çıkıp,forum kirliliğinede sebep olmamak gerekir.Kaldıki,sorulan soruların %90nına yakını,araştırılmış olsa,forumda onlarca kere zaten sorulmuş sorular.Konu hakkında bilgisi olmayan insanlara,anlamıyacağı şeyleri tarif etmek,ona öl demektir.Bizim,bu yanlışlıklara alet olmamamız gerekir.