Forumun gediklisi konulardan . Kompresör motoru kilitlenmiş malesef.Hospital ariston buzdolabım tak tak sesler geliyor sesle beraber Elektrik düşük voltaj geliyor belirli aralıklarla devam ediyor ve sanki evin elektrikgi patlıcakgibi oluyo lütfen yardımcı olur musunuz
Az önce servis geldi ve kartı degişcek dedi naslı yapıcmForumun gediklisi konulardan . Kompresör motoru kilitlenmiş malesef.
Motor çalışıyor tam motor devreye gircek tık tık ses geliyoAz önce servis geldi ve kartı degişcek dedi naslı yapıcm
Yanlış yazmışım kusura bakmayın dolabın arıza sebebi biraz kafamı karıştırdıTak tak la başlayıp tık tık a mı dönüştü arıza ? Bu nasıl arıza tarifi anlamadım ben .
Sizce kart mı degişcekYanlış yazmışım kusura bakmayın dolabın arıza sebebi biraz kafamı karıştırdı
Sesin merkezini bulun ilk önce. Eğer kompresöründen geliyorsa hergün bir alay insan geliyor buraya aynı dertten muzdarip . Vurdurma diye meşhur bir yöntem var . Onla çözülürse ne ala . Yoksa değişecek. Kart arızasına da elektrikçi değilseniz yapabileceğiniz birşey yok .Yanlış yazmışım kusura bakmayın dolabın arıza sebebi biraz kafamı karıştırdı
Sizce kart mı degişcek
bana ulaşın hızlı bir şekilde yardımcı olalımYanlış yazmışım kusura bakmayın dolabın arıza sebebi biraz kafamı karıştırdı
Sizce kart mı degişcek
Kartın tamiri mümkün, istanbul’daysanız kartın onarımı konusunda yardımcı olabilirimSesin merkezini bulun ilk önce. Eğer kompresöründen geliyorsa hergün bir alay insan geliyor buraya aynı dertten muzdarip . Vurdurma diye meşhur bir yöntem var . Onla çözülürse ne ala . Yoksa değişecek. Kart arızasına da elektrikçi değilseniz yapabileceğiniz birşey yok .