teneketeyyare
Üye
bak guzel kardesim benim seninle polemige girecek ne zamanim nede lisanim var.madem ne istedigimi bildin benimle dalga gecmek yerine link verip adini bilmiyorum. o arkadas gibi yardim ci olabilirdin sayet biliyosan demekki bilmiyosun yazacakda biseyin olmamis ohm kanunundan baska.notr hic akila gelmeyecek bi soru neden mi bilmezsin belki ama boyle seyler beinde aliskanlik oldugu icin otamatik yapilir ve sen her zaman ogrendigin gibi yaparsin.garibime gitti adsamlarin bu sorusu.herkezin bilmedigi bisey var ben herseyi bilemem.senin icin aptalca bi soru benim icin cok onemli olabilir.
bide su soyleyim boyle bi soruyu burda sorsam insanlar seninle dalga gecmezler senin gibi yuzune gulup yardimci olurlar belkide ben yanlis siteye uye oldum hata benim.ben zaten kitapda adim ve bilgileri tekrardan tazeliyorum.
benim aklima gelmedi wikipedia onu da arkadas vermis sagolsun.
sinavin ucreti 300 dolar vebu ilki arkadindan 3 sinav daha var spesifik olarak sorulacak yani sinavin maliyeti bana 2000 dolara patliyacak az para deil.
neyse sorumun cevabi orta gerilim hatlari eger ringden beslenirse koruma lar calismaz nedenmi akim tarafolarinin polarite yclari degisdigi icin roleler ariza akimlarini gormezler ve bu sistemde istenmeyen birsey.cunki koskaca bi hat cokercek arizada
bana yildiz ucgenden bahsetmissin forum neden var senin bildiklerin benim bilmediklerin ayni sekilde benim ki de bi baskasinin bilmedigi
NEYSE KARDESIM YINEDE BEN SENDEN OZUR DILIYORUM son yazim olacak zaten
bide su soyleyim boyle bi soruyu burda sorsam insanlar seninle dalga gecmezler senin gibi yuzune gulup yardimci olurlar belkide ben yanlis siteye uye oldum hata benim.ben zaten kitapda adim ve bilgileri tekrardan tazeliyorum.
benim aklima gelmedi wikipedia onu da arkadas vermis sagolsun.
sinavin ucreti 300 dolar vebu ilki arkadindan 3 sinav daha var spesifik olarak sorulacak yani sinavin maliyeti bana 2000 dolara patliyacak az para deil.
neyse sorumun cevabi orta gerilim hatlari eger ringden beslenirse koruma lar calismaz nedenmi akim tarafolarinin polarite yclari degisdigi icin roleler ariza akimlarini gormezler ve bu sistemde istenmeyen birsey.cunki koskaca bi hat cokercek arizada
bana yildiz ucgenden bahsetmissin forum neden var senin bildiklerin benim bilmediklerin ayni sekilde benim ki de bi baskasinin bilmedigi
NEYSE KARDESIM YINEDE BEN SENDEN OZUR DILIYORUM son yazim olacak zaten