internet bağlantısı

yunusx

Katılımcı Üye
bilgisayarla modem arasındaki internet bağlantım sık sık kopuyor,ama modem ışıklarım hepsi yanıyor !!ağ bağlantılarımdan devredışı bırakıp sonra tekrar etkinleştirince bağlanıyorum, ethernet driveri yeniden yükledim gene yaptı sistemim windows xp bu sorunu nasıl aşabilirim

hocam uptade acıkmı pc de acık ıse bı problem goruruse wındows kendı kendıne duzeltme yapar yoksada elektornık bı problme var demektır

güncelemelerim açık değil fakat bu tip arıza yapmasıda ilginç aklıma gelen bakımları yaptım driver, geri yükleme gibi.... ama kopuyor başka neler yapmam lazımm

modemin markası ne?combo mu?

Virüs olabilirmi ? Koruma kullansanız dahi netten birkaç koruma indirerek tarama yapabilirsiniz .

antivirüs prgramınızın firewall ı ile windowsun ki çakışıyor olabilir veya antivirüs kaynaklı da olabilir

büyük ihtimalle modemden kaynaklanıyordur.imkanın varsa başka modem ile dene.benim de başıma gelmişti.

modemde bir sorun yokk abilerim bu kablodan kaynaklanır zamanla soketten kopmaya baslıyor... tak cıkar tak cıkar.. modemım sabit diyor yani bir gidp gelme yok kablodan olsa gerek...

Forum istatistikleri

Konular
129,712
Kullanıcılar
452,422
Son üye
emrecetinkule

Yeni konular

Geri