Ir sensor

adonis

Üye
Katılım
18 Ocak 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
40
Herkese iyi çalışmalar,

0 - 160 derece aralığında çalışabilecek ( Ortam Isısı ), en az IP 65, 0 - 200 derece ısı aralığını algılayabilen, 4 - 20 ma çıkış alabileceğim, tepki süresi <1 sn olan bir sensor bakmaktayım. Thermocouple'ın tepki süresinden dolayı IR sensor kullanmak istiyorum. Koruma kılıfından dolayı Thermocouple'ın tepki süresi istediğim sürelerin çok daha üstünde. Farklı çözümler var ise öğrenmek isterim. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
 
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Zannediyorum işimi görecek bir sensor buldum. Seçtiğim sensor hakkında tereddütte olduğum bir kaç nokta var. Sonuçları önümüzdeki günlerde sizler ile paylaşabilirim.
 

Ekli dosyalar

  • ct_datasheet.rar
    187.1 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba arkadaşlar şu an çalışmakta olduğumuz bir proje için en fazla 40cm den sadece belirli bir cismi algılayacak sensör alıcı-verici sistemine ihtiyacım var. Daha öncede belirttiğim gibi karşılıklı olarak sadece vericinin bağlı olduğu hareketli cismi alıgılayacak ır sensöre ihtiyacım var aranızda bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,574
Mesajlar
928,068
Kullanıcılar
452,203
Son üye
Direniş

Yeni konular

Geri
Üst