Gree VERSATI 2 ısı pompası
Evet hocam aynı ses. Bunda çift pervane var ama zaten ses oradan gelmiyor kompresörlerden geliyor muhtemelen... Videoyu çeken kişi bahçeye geçiyor ses hala duyuluyor, muhtemelen buradaki ses daha yüksek. Normal olduğunu öğrendiğime açıkçası sevindim. Yani bu gürültü umarım rahatsız etmez ama etse bile garantiyle falan uğraşmaktan iyidir.
Teşekkür ediyorum.
Cihaz hiç kullanılmayacağı şekilde yüksek ısıda test için başlatıldı. İlk başlarda böyle bir ses yaptı. Isıtma modunda yerden ısıtma şeklinde... Sıcak su kullanımı yok. Kompresör olabildiğince az devreye girecek, ayrıca bir akümülasyon tankı var. Titreşim ya da içerden gelen bir ses olmasından endişe ettim ama diğer örnekler bu durumun yaygın olduğunu gösteriyor. Muhtemelen servis normal diyecek. Çeşitli konularda sorun çıktığı için tekrar servisle uğraşmak istemiyorum açıkçası ama takipte olacağım. Bu yolladığım videoyu zaten servise test ederken yollamıştım ama sesten şikayet etmeye henüz fırsat gelmemiştiCihaz hangi modda çalışıyor?
Isıtma,soğutma,
Yerden ısıtma soğutma,
fancoil,
sıcak su kullanım, (modelinde var ise)
Bu modlar kompresörün çalışmasını etkiler.
İnverter olduğu için modları kontrol edin lütfen.
Çalışma sesi titreşim kaynaklı; içiniz rahat değil ise kurulumu yapan servisten destek isteyin. Selametle.
Katalog açıklamasında ses değeri yazması gerekir .
Ses değeri ile karşılaşma sesi değil gibi ( ses verilerinde neyi baz alıyorlar bilmiyorum )
Bu sesin arasında ayrı ses bıçak bilemesi gibi .
Sürtünme , denğesizlik , zorlanmadanda olabilir .
Bana göre bu ses normal değil ama ürün böyle sesli çalışıyor ise bilemem .
Bu ses ile çalışan ürünüde almak istemem açıksası .
Satıcı firmanın aynı üründen satış yaptığı yerler ile görüşmeniz .
Ürünle ilğili forum web sitelerine de yazılar yazmanız
Klima , inceleriz , tavsiye , vs gibi daha çok ürün bazındaki forumlar .
Uzman arkadaşlarımızın yorumları ve tavsiyelerini beklemeniz .
Ben ne kullanıcı nede bu işlerden anlayan biri değilim sadece benzer video buldum ve yayınladım belki sizin gibi videodaki ürün sahibininde ses sorunu vardır veya ürün böyledir .
Sesi takip ettiğinizde psikolojik olarak etkisi büyük sanki müzik kulağı durumuna geçiyorsunuz .
Şimdi mutfakta eski buzdolabının sesine odaklandım hiç ses gelmeyen dediğim ses çok yüksek geldi sanki gece sessiz ortamdaki ses gibi . ( sese odaklanma ve psikolojik etki olmalı )
Kolay gelsin Sağlıcakla ....
Kataloglardaki değerlerin tutmadığı ya da kandırmaca olduğuna dair bilgiler de var.
Bu markanın gürültülü olduğuna dair birçok şikayete de rastladım.
Ben de evdeki buzdolabından dahi rahatsız oluyorum ama evin dışında uzak bir noktada muhtemelen sesi rahatsız etmeyecektir.
Bunu kışın yaşayıp görmemiz gerekiyor.
Daha sonra dayanılmayacak bir durum varsa şikayet hakkımı o zaman kullanayım diyorum.
Yani müşteriyiz haklıyız olayı maalesef yok, günlerdir resmen iğne ile kuyu kazdırdılar.
Üstelik birçok referans, internet yorumu ve ilk izlenimler olarak şu ana kadar en iyi olduğunu düşündüğüm ustalarla bu sorunları yaşadık, bu gidişle tadilat fobim tedaviyi gerektirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?