Bize imkansız gelen senin sadece vaktini alır servet ustam . Sen başka bir seviyedesin ( nirvana falan mı desek ) . Bizim gibi garip fanilerin aklı ancak bu kadar basıyor. Hayırlı geceler.yav bu tip uygulamaları 50.000 yerde yaptık daha bu nekine varyasyonlar var
Arkadaşlar ben Panoyu yaptım hiçte bi sıkıntı olmadı sağolun
O nedir üstadım. Bizi aydınlatsan. İlk defa duyuyorum.Generator synchronization controller Aliepress
Arkadaşın şebeke ile senkronize jeneratör kullanmak gibi bir talebi yok . Bazı sistemleri besleyen jeneratörü var. Sevgili patronu ben para verip jeneratör aldım. Enerji kesilince her tarafı beslesin diyormuş. Patron ya da chairman kafası.
Arkadaşın şebeke ile senkronize jeneratör kullanmak gibi bir talebi yok . Bazı sistemleri besleyen jeneratörü var. Sevgili patronu ben para verip jeneratör aldım. Enerji kesilince her tarafı beslesin diyormuş. Patron ya da chairman kafası.
Ben renklere boyanmış akkor flamanlı lamba kullanacağım. Sönen lamba , yanan lamba boooommmm.arkadaşın ilk mesajındaki (N-221) kontrolcü konudaki senaryoya gayet uygun. transfer şalteri kullanımıyla şahane bi uygulama yapılabilir.