ferzende Üye Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 44 8 Eki 2010 #1 şebekede motor calışıyo jenetörde calımıyor fazlar normal görunuyoy yardım lutfen
alpy Üye Katılım 4 Eki 2009 Mesajlar 60 Puanları 1 8 Eki 2010 #2 sisteminizde faz sıralı motor koruma rolesi varsa jeneratör faz sıralamasıfarklı olduğu zaman bu role kumanda devresini bloke eder.
sisteminizde faz sıralı motor koruma rolesi varsa jeneratör faz sıralamasıfarklı olduğu zaman bu role kumanda devresini bloke eder.
egzantrik1453 Üye Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 489 Puanları 1 Yaş 46 8 Eki 2010 #3 ferzende' Alıntı: şebekede motor calışıyo jenetörde calımıyor fazlar normal görunuyoy yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... konuyu yanlış yerde açmışsınız. Aşağıdaki linkte........ UPS & Jeneratörler - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu
ferzende' Alıntı: şebekede motor calışıyo jenetörde calımıyor fazlar normal görunuyoy yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... konuyu yanlış yerde açmışsınız. Aşağıdaki linkte........ UPS & Jeneratörler - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu
my_net Üye Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 2 Puanları 1 9 Eki 2010 #4 motor trifaze ise fazlar ters düşmüş olmalı jeneratörden elektirik verileceği durumda fazların yerlerinin değişmesi gerekir....
motor trifaze ise fazlar ters düşmüş olmalı jeneratörden elektirik verileceği durumda fazların yerlerinin değişmesi gerekir....