Hangý model cýhaz kullanýyorsunuz býlmýyorum ama kartlarý fazladýr ama karýsýk degýldýr.
Kartlarýn gorevlerýný býlýrsenýz hangý kart ne ýse yarýyor ona gore ýzlemek daha kolaylasýyor..
Bazý cýhazlarýnda fazlasýyla elektronýk cýhazlarýmýz mevcut. Frekans kontrollu cýhazlar gercekten komplikedir.
Daha duzgun yada derlý toplu yapýlamazmýydý dýye sorulabýlýr evet daha farklý yapýlabýlýrdý.
Býzde gordugumuz sorunlarý yazýlý olarak uretým arge bolumune ýletýyoruz.Eger yazdýgýmýz sorun ve gerekcesý uygun gorulurse cýhaz dýzaynýnda degýsýklýk yapýlýyor. buna sahýt oldum.
merhaba serkan,
çalışmış olduğum firmada YFCn 210 model york marka cihazımız bulunamktadır. kompresörün yanında basınc ölçen soketli bir parça var. bu parçanın doğru ölçmediği konusunda şüphelerim var ve bu konuda sizden yardım istiyorum. bunu nasıl test edebilirim.
Modeli şuan aklımda değil. 2 kompresorlü. 630amperlik büyük bir cihaz. Ama mesela bu cihaz dışarıda duruyor. Yağmurlu bir havada kapağı açsanız. Direk kartlar ıslanır yani. Eski cihaz Train idi. O daha derli topluydu. Ama kapasitesi yetersizdi. Değişti. York oldu. Ama cihaz çalışıyor.Sorun yok..