Nasıl? Ben mi googledan bakarak yazdım anlayamadım?Demek ki google amcaya çok güvenmemek gerekiyormuş.
bize 4-5 miliamper yeter. 3 kW lık şok aleti benim canımı güzel acıttı ama motosiklet manyetosunu hiç birine değişmem feleğim şaştı. yani bu durumda voltaj değil amper önemli 17 volt AC kaç amperde beni dürter bu önemli. 3kW = 3000 wattÖncelikle bu tür hesaplamalarda en kötü durumu göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır.
Gerilim yerine akımı hesaplamak gerekiyor.
Bir araştırmada farklı koşullar altında insan vücudunun direnci için yaklaşık rakamlar bulmuşlar. Bu rakamlara bakıldığında direnç 1000 kΩ 'dan 100 Ω a kadar değişiyor.
Buradaki bilgilere göre yalnızca 17 mili amperlik bir akımın kalp atağını tetikleyebileceğini öne sürmüşler.
Bu da 17 volt AC gerilimine tekabül ediyor.
Hayır ustam size yazmadım elbette. Google dan kim bakıp bakıp cevap veriyorsa ona yazdım.Nasıl? Ben mi googledan bakarak yazdım anlayamadım?
Bende googleden paylaşmısdım, yardımcı olabilmek adına. Ne demişdi Nasreddın hoca? " kıyakçılıgın sonu, ayakçılıkdır."Hayır ustam size yazmadım elbette. Google dan kim bakıp bakıp cevap veriyorsa ona yazdım.
@zeybek usta yeniler bilmez "ayakçılık" ne demek araştırsınlarBende googleden paylaşmısdım, yardımcı olabilmek adına. Ne demişdi Nasreddın hoca? " kıyakçılıgın sonu, ayakçılıkdır."