tayfun14
Üye
İyi akşamlar .. Evime üç faz girmekte olup C40 A kaçak akım sigortam mevcut.. fakat kaçak akım atmadan ana Sigorta atıyor sayaca bağlı olan o da C32 A R-S-T fazlarından T fazı gelmiyordu sigortayı değiştirdim geldi fakat sigorta belli bir zaman sonra atıyor ne yapmam lazım ? Tüm sigortaları kontrol ettim Nötürden faz - fazdan toprağa kadar ölçüm yaptım fakat sebebini bulamadım
İyi akşamlar .. Evime üç faz girmekte olup C40 A kaçak akım sigortam mevcut.. fakat kaçak akım atmadan ana sigorta atıyor sayaca bağlı olan o da C32 A R-S-T fazlarından T fazı gelmiyordu sigortayı değiştirdim geldi fakat sigorta belli bir zaman sonra atıyor ne yapmam lazım ? Tüm sigortaları kontrol ettim Nötürden faz - fazdan toprağa kadar ölçüm yaptım fakat sebebini bulamadım
İyi akşamlar .. Evime üç faz girmekte olup C40 A kaçak akım sigortam mevcut.. fakat kaçak akım atmadan ana sigorta atıyor sayaca bağlı olan o da C32 A R-S-T fazlarından T fazı gelmiyordu sigortayı değiştirdim geldi fakat sigorta belli bir zaman sonra atıyor ne yapmam lazım ? Tüm sigortaları kontrol ettim Nötürden faz - fazdan toprağa kadar ölçüm yaptım fakat sebebini bulamadım
Son düzenleme: