Kaçak akım koruma rölesi

Mehnet_clk

Üye
ar
Arkadaşlar merhalar. Bu iki kaçak akım rölesi arasındaki farkı bilenler açıklayabilir mi. Aralarında fiyat farkı da var. Şimdiden teşekkür edrim.

Forum çekilişle selektif kaçak akım rölesi versin. Bir ara bardak veriyorlardı ama vatandaşın ihtiyaç öncelikleri farklı. Bir ara buzdolabındaki balıklar derdimizdi şimdi akülü arabası olanların şarjı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü benim için. Sayacın tek fazlı olduğunu görünce her şey oturdu. Daireme 3 faz geldiğini zannediyordum. Sigorta kutusunda 4*6 kablo çekmişler. Görünürde 3 faz geliyor gibi görünüyor. Ama o 3 fazda aynı fazmış. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi; kaçak akımın içindeki test direnci iki farklı faz arasına bağlanması gerekirken aynı faza bağlı gibi oldu. O yüzden test butonu çalışmadı. Bütün sorun bu. Şuan en son taktığım röle çalışıyor.
Ayrıca sayaca 3 faz geliyor. Fakat sayaç monofaze olduğu için tek faz girilmiş. Diğer fazları bantladılar sanırım. Sayaç çıkışındaki tek fazı yine 4*6 kabloya vermişler. Yani yukarı tek faz geliyor. Bundan sonra yapmam gereken tedaşa bir dilekçe yazıp sayacı trifaze yaptırmak sanırım. Tekrardan ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

Monofaze sayacınızı değiştirmek için güç arttımı gerekir yeni proje bedeli + proje çizim bedeli + trifaze sayaç alımı + yeni projeye uygun ana siğorta alımı + vs gibi .
Arkadaşlar dahi iyi bilirler .
Sadece trifaze sayaç takılması ile oluyorsa iş kolay .
Araştırmanız .

Test direnci .

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/4-notebook-yarışması-2-adet-lenovo-b560g-59-058644-notebook.52700/post-306440

Ve bardak kazanmıştım . ( yayınlamıştım fotosunu bulamadım )

Selektif kaçak akım rölesini kazanmayı bekliyorum .
Marka ?

Kolay Gelsin Sağlıcakla .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…