Akran
Üye
Ankara da 8 Ay önce aldığım sıfır ev kaçak akım rölesi (KAR )atmaya başladı yatak odasının bağlı olduğu Sigorta artırıyor orada 3 priz üç lamba var prizlere bise tekili değil, priz ,anahtarları kontrol ettirdim kabloları bosa çıkardım gene atıyor. KAR markası ABB 30 ma 25A. Mutahitin elektrikçisi geldiği zaman atmıyor özellikle yagmurlu hava sonrasi . Ancak bi kış geçirdim bise yoktu, Başka bi elektrikçi geldi yapamadı sadece KAR I pasif etti yatak odası için. Evet kaçak akım var ama nasıl bulacaz tesisatı mı yenilemeniz mı gerekecek bitmiş inşaatta yeniden kablo çekilir mi ki oda masraflı ve zahmetli olmaz mı. Düşüne düşüne başka işlerime konsantre olamıyorum. Elektrikçi çağırdım onlarda para için geliyo doğru dürüst bise yapmiyo...
Cvp yok muAnkara da 8 Ay önce aldığım sıfır ev kaçak akım rölesi (KAR )atmaya başladı yatak odasının bağlı olduğu sigorta artırıyor orada 3 priz üç lamba var prizlere bise tekili değil, priz ,anahtarları kontrol ettirdim kabloları bosa çıkardım gene atıyor. KAR markası ABB 30 ma 25A. Mutahitin elektrikçisi geldiği zaman atmıyor özellikle yagmurlu hava sonrasi . Ancak bi kış geçirdim bise yoktu, Başka bi elektrikçi geldi yapamadı sadece KAR I pasif etti yatak odası için. Evet kaçak akım var ama nasıl bulacaz tesisatı mı yenilemeniz mı gerekecek bitmiş inşaatta yeniden kablo çekilir mi ki oda masraflı ve zahmetli olmaz mı. Düşüne düşüne başka işlerime konsantre olamıyorum. Elektrikçi çağırdım onlarda para için geliyo doğru dürüst bise yapmiyo...