Kaçak akım rölesi sorunu

iID - kaçak akım koruma rölesi - kaçak akım koruma rölesi - RCCB - 2P - 40A - 30mA - SI tip
A9R61240
https://www.se.com/tr/tr/product/A9R61240/iid-kaçak-akım-koruma-rölesi-kaçak-akım-koruma-rölesi-rccb-2p-40a-30ma-si-tip

----------------------------------------

Alttan girişi olması gerektiğini belirtiliyor .

Interruptor Diferencial; Resi9; 2P; 40 A; 30 mA; F-SI R9R71240

https://www.se.com/es/es/product/R9R71240/interruptor-diferencial-resi9-2p-40-a-30-ma-fsi

https://www.ops-ecat.schneider-elec...Pdf.do?conf=eref&prd_id=R9R71240&scp_id=ES_es

R.png

,

Ekli dosyalar

• Acti9 iID_A9R61240.pdf
    104.6 KB · Görüntüleme: 0
  • Resi9_R9R71240.pdf
    95.4 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Bulunduğum yerde 4-5 yer dolaştım bırakın F tipini Siemens AC tipi bile yoktu. İyi usta bulmayı geçtim usta gelmeye tenezzül bile etmiyor. Bu yüzden varsa Sakarya da ustalarımız yardımcı olurlarsa sevinirim. Yoksa hiç alakam olmadığı halde iş bana kalacak ve kim bilir neler olacak :)

Piyasada çok kullanılan ürünler dışındaki ürünleri gezerek bulmanız çok zor. Online olarak Elektrik malzemesi satışı yapan yerlerin satış ilanı verdiği malzemelerden bulabilirsiniz ancak. Firma kataloglarında olan her ürün piyasada bulunmaz, en azından 1 adet bulamazsınız. Sipariş verirsiniz 2 koli onlarda gider üretici firmadan getirirler. Sizin aradığınız gibi özel ürünleri 1-2 adet almak için en mantıklı seçenek online alışveriş siteleri.

Bu arada kesinti her gün aynı saatlerde mi oluyor?

Piyasada çok kullanılan ürünler dışındaki ürünleri gezerek bulmanız çok zor. Online olarak Elektrik malzemesi satışı yapan yerlerin satış ilanı verdiği malzemelerden bulabilirsiniz ancak. Firma kataloglarında olan her ürün piyasada bulunmaz, en azından 1 adet bulamazsınız. Sipariş verirsiniz 2 koli onlarda gider üretici firmadan getirirler. Sizin aradığınız gibi özel ürünleri 1-2 adet almak için en mantıklı seçenek online alışveriş siteleri.

Bu arada kesinti her gün aynı saatlerde mi oluyor?
Her gün aynı saate olmuyor bazen ayda 1 bazen günde 2 kere ama genellikele sabah 5-8 arası oluyor gibi. Zaten A tipi ancak alabilirim koçtaş a bakmayı düşünüyorum aklıma başka bir yer gelmedi. Olmadı istanbul a belki

İstikamet Şişli / Okmeydanı / PERPA

İnternetten şalt malzeme almak kumar oynamaktan farksız kakr yerine salatalıkta gelebilir F tipi organik 😄
Büyük firmalar var, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Aynı şehirde bile olsa bazen kargoyla aldığım oluyor, arabayla git park yeri bul bir sürü yol yap, zaman kaybı da en önemlisi tabi.

Her gün aynı saate olmuyor bazen ayda 1 bazen günde 2 kere ama genellikele sabah 5-8 arası oluyor gibi. Zaten A tipi ancak alabilirim koçtaş a bakmayı düşünüyorum aklıma başka bir yer gelmedi. Olmadı istanbul a belki
Aydınlatmalar dahil her şeyi devre dışı bırakıp ve fişten de çekip denediniz mi?

Aydınlatmalar dahil her şeyi devre dışı bırakıp ve fişten de çekip denediniz mi?
Tatile giderken bütün sigortaları indirdim. Sadece buzdolabının çalışması için bir Sigorta açıktı ve prize takılı buzdolabı ve modem vardı. Buna rağmen yinede atmış. Modem üçlü uzatma kablosuyla bağlı fiber modem. Yanlız modem i kullanmadığımız dönemde de bu atmalar oluyordu. Aslında buzdolabından biraz şüpheleniyorum. Birde akşam saatlerinde mutfağın ampülü bir anda kısıklaşıp sonra düzeliyor. Yani artık elime bir kontrol kalemi alıp girişicem ama elimde kalır bi sakatlık olur diye korkuyorum :)

Tatile giderken bütün sigortaları indirdim. Sadece buzdolabının çalışması için bir Sigorta açıktı ve prize takılı buzdolabı ve modem vardı. Buna rağmen yinede atmış. Modem üçlü uzatma kablosuyla bağlı fiber modem. Yanlız modem i kullanmadığımız dönemde de bu atmalar oluyordu. Aslında buzdolabından biraz şüpheleniyorum. Birde akşam saatlerinde mutfağın ampülü bir anda kısıklaşıp sonra düzeliyor. Yani artık elime bir kontrol kalemi alıp girişicem ama elimde kalır bi sakatlık olur diye korkuyorum :)
Modemden olmaz, onların zaten gövdesi plastik ve toprak bağlantısı yok. Şayet buzdolabından kaynaklı ise bu sorun devam edecektir. Buzdolabının olurda içini temizleyeceğiniz bir gün denkgelirse fişe takmadan bir kaç gün kullanmayın derim. İçinde donma tıkanma vs olduysa eriyip gider.

Tesisata kendiniz müdahalede bulunmayın.

Fazları tekli siğorta ile kestiniz .
Ama
Nötrde kaçak olabilir .

Tüm siğortalar nötr kesmeli olup .
Sadece buzdolabınına ait siğortası açık , diğer tüm siğortalar kapalı ( halk tabiri söylemek ) olsaydı .
Buzdolabındandan veya dış etkenlerden kakr attı derdiniz .
Yapılan testler önemli .
İlk yapacağınız hiç bir zaman fişi üzerinde cihaz bulundurmayın .

Bu Elektrik işlerinden anlamıyorum diyorsunuz .
Sizin yapabileceğiz ölçü aletleri olan kaliteli elektrikci bulmanız .

kalabalıkta eşeğin kuyruğunu kesmeye kalkıyoruz ve bi turlü doğru yerden kesemiyoruz. yardımcı olalım derken çözümsüzlüğe neden oluyoruz. ortak bi tavır geliştirmemiz gerekiyor ama nasıl beceririz hiç bilmiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
129,825
Kullanıcılar
452,647
Son üye
maliksyln

Yeni konular

Geri