Beyler binadaki telefon kutusu yani ankastrede benim kablo hangisi diye ogrenmek istiyorum bunu hangi cihazla bulabilirim ?
Kelimeleri koyulaştırdımYa arkadaslar iyi de ortada telefon hatti olduğunu nerden cikardik. Ya arkadaş evine yeni hat baglatmak için kabloyu ariyorsa ne yapcaz
Hocam telefon kutusu olması demek hat var anlamına gelmez ki. Dagitim kutusu olabilir eğer ptt hat vermediyse dairenin kablosu bostadir. Yanlis mi düşünüyorum?Kelimeleri koyulaştırdım
Mümkün, telekom zaten binaya karışmaz bina girişinde kutuya getirir gerisi aboneye aittir, ama elektrikçi de eşek değilse projeye göre sadık kalır tesisat çeker
Hocam telefon kutusu olması demek hat var anlamına gelmez ki. Dagitim kutusu olabilir eğer ptt hat vermediyse dairenin kablosu bostadir. Yanlis mi düşünüyorum?
İste tamda bunu anlatmaya calisiyordum. Ptt hatti kutuya getirdi ve arkadaş bu hattı evine bağlamak için dairesinin kablosunu ariyor olabilir. Anlasilan o ki ya tesisatci proje kavramından bi haber yada yorumlayan.Mümkün, telekom zaten binaya karışmaz bina girişinde kutuya getirir gerisi aboneye aittir, ama elektrikçi de eşek değilse projeye göre sadık kalır tesisat çeker