yukarıda girişe girdiğin fazla nötr kabloları hepsini çıkışa al ondandır kaçak akımın girişinde sadece nötr giriş olacak diğerleri hepsi çıkışa bağlı olacakEkli dosyayı görüntüle 72320en asagidaki notr klemensinden kacak akimin ust tarafina bagli notr tarafina kacak akimin ustunden atlama yaparak digeeki sigortalara girdim sigortalardan cikarak kontaktorlerin guc kontaklarina ordan cikip klmeneslere girdim ama termigin 95 96 cikisindan enerfi alip pako salterleri besledim bir tanesine girip ordan dagittim atlama yaparak
Sinyal lambalarini kontaktorlerin a1 uclarindan aldim ama notrler ortak fark edeemiki
Bu şekilde çok anlaşılmıyor. Şema paylaşabilirseniz ya da fotoğraf üzerinde hangi klemensin ne olduğunu kaçak akımın girişini-çıkışını, sigortaların girişini çıkışını belirtirseniz daha anlaşılır olur.
Oyle yapicam ya da sokup hepsini tek tek deneyecem bu iste daha yeniyim acikcasiyukarıda girişe girdiğin fazla nötr kabloları hepsini çıkışa al ondandır kaçak akımın girişinde sadece nötr giriş olacak diğerleri hepsi çıkışa bağlı olacak
Daha yeni basladim bu meslege ilk panom bu ama yarin sokup daha iyisini yapicam bir sorunla karsilasirsam size sorucam tesekkur edeeimPano dizayn ve tasarim olarak berbat.baştan saģma iş yapmissin.
...
Notr mavi kablo mi?
Yaptigin panoyu projeye dök gönder, daha rahat buluruz hatani.arap saci gibi pano ici.