Kadınlar artık erkeklerden daha zeki

Peygamberlerin hepsinin erkek olduğunu lütfen unutmayalım.Eğer derseniz zaman değişti bende derimki bu değişen zamanada gönderilecek olan erkektir(mehdi a.s).Hemen hemen bütün zamanları araştırın erkekler hep yönetici konumunda olmuşlardır.Bazı istisnalar olsada mesela osmanlı son dönemlerinde kadınlar yönetiyordu o yüzdende yıkıldı zaten.Lütfen yanlış anlaşılmasın kimseye bi kastım yok helehele bayanlara hiç yok.
 
Siz filmin devamını seyretmemişsiniz. Sizin söylediğiniz şahız şuanda ne işle meşkul bir araştırın ve birde isminin devamına "sahtekar" kelimesini ekleyerek araştırın.

7 dil bilmek bir zeka göstergesi değildir akıllı belki denilebilir. Birşeyi icat etmekle onu kopyalamak aynı şey değildir. Yani İngilterede yaşıyanların İngilizce öğrenmeleri yüksek zeka gerektirmediği gibi yabancı dil öğrenmek zekilik değildir. Zeka o dili geliştirmektir, zeka bir dil yaratmaktır.



Buradaki olay zeka göstergesidir çünkü birşeyler keşvetmiştir ve Einstein'e atom bombası araştırmalarında büyük yardımı olmuştur.
Atom bombasının icadı gerçektende zekicemiydi sorusu var. İnsanları öldürecek bir çalışma yapmak tam olarak zekice bir çalışma sayılmaz.

Araba kullanmakta zeka ispatı değildir çünkü araç kullanmak risklidir ve çevre baskıları çoktur. Kadınlara araç kullanmamaları için ve beceremeyecekleri için baskı yapıldığından, kadın araç kullananların sayısı azdır.



Camukova konusunda haklıymışsınız. Ben güncel olmayan bilgilerle bunu yazmıştım. Teşekkür ederim.

Araba kullanmakta zeka ispatı değildir çünkü araç kullanmak risklidir ve çevre baskıları çoktur. Kadınlara araç kullanmamaları için ve beceremeyecekleri için baskı yapıldığından, kadın araç kullananların sayısı azdır

Bence bununla hiç bir alakası yok. Kadınlara araba kullanmamaları konusunda baskı değil mesele, ayrıca ben hiç bir bayanın sen araba kullanmamalısın diye bir diretmeyle karşılaştığını hiç görmedim. Trafikteki konumları ve onlara bakış açısı çok farklı bir mevzu.
Geçen aylarda ehliyeti olan, kendi arabası olan, güncel olarak kullanan bir bayan arkadaşım İstanbul'dan Tekirdağ'a olan bir seyahatimiz dolayısıyla arabada neden belirli aralıklarla önümdeki araçlara uyarı amacıyla selektör yaptığıma anlam veremedi.

Ben yukarıdaki mesajımda şöyle bir ibare kullandım.

"Bir düşünsenize çevrenizde hiç benzinli ya da Dizel motorun nasıl çalıştığını bilen bir bayan var mı? Ama bir çok erkek bujinin meme yapması kavramını bilir."

Buna biz teknik kabiliyet diyoruz. Çoğu erkek teori olarak da olsa bir motorun nasıl çalışabileceğini tahmin edebiliyor. Ama kadınların bu konuda hiç bir fikri yok. Ayrıca umurlarında da değil. Zeka anlamında "teknik yönden" erkeklerin daha üstün olduğunu şiddetle savunuyorum. Ama bizim odun yapımızdan dolayı duygusal zeka gerektiren işlerde bize fark atabiliyorlar. Örneğin sosyal alanlarda.

Sizin deyiminizle zeka tanımlamasını yaparsak ben bir şey icat eden kadına çok az rastladım. Bu kesinlikle onları küçümsemek değil. Unutmayın ki her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır.

Erkekler yöneticidir. Kadınlar Yönetici yapandır.


Araştırmaların bir çoğunda, erkek sürücülerin kadın sürücülere oranla trafik kazasına dahafazla karıştıkları belirtilmektedir. Bunun nedeni, erkeklerin saldırganlık, bağımsızlık, yarışkan,maceraperest vb. gibi davranış özelliklerini trafikte de göstermeleri ve kazalara zemin hazırlayan​
bu özelliklerin yollarda sergilenmesidir.
Buyrunuz yapılan araştırmalar:
http://arsiv.mmo.org.tr/pdf/11170.pdf
Çok araştırmacı bir forumuz maşallah​



Bu konu gerçekten doğru. Erkekler yani biz alışageldiğimiz üzere serbestlik, cesaret, güç duygusu ve kendine olan aşırı güven yüzünden kaza oranımız çok daha fazla. Ama kaza yapmak ile zekanın ne ilgisi var çözemedim.
 
kadınlarmı zeki erkeklermi ilginç bir araştırma...bana kalırsa bu güne degin her ne araştırma yapılmışsa yapılsın bunu ayrıştırma ve zıtlaşmaya meydan vermeden şu şekilde netleştirmek gerekir.eger biz kurana inanıyorsak havva annemiz adem babamızın kaburga kemiginden halkedilmiştir.bu ayetle sabittir. bu nedenlede konuya insan olarak bakmak dogrudur.erkek ve kadın birbirini tamamlayan bir yapı taşırlar.erkekler allah cc tarafından genelde agır işlerde,vatan savunmasında,bir çok degişik noktada kuvvetli yapıları nedeniyle ön plana çıkarılmış, kadınlar ise dogurganlıkları nedeniyle evlatlarına ve etraflarına karşı daha merhametli ve şefkatli olarak halkedilmişler.
akıl degerlendirmesinde erkegin kuvvetli oldugu yerde kadın zayıf,kadının kuvvetli oldugu yerdede erkek zayıftır.örnegin bir kadın zonguldak kömür ocaklarında erkek kadar güçlü olamaz. ama bir erkekde ev işlerinde ve çocuk bakımında kadın kadar güçlü olamaz.. herkim hangi işlerde ön plana çıkıyorsa aklı fikri ve zekasıda o tür işlerde daha ileri seviyelere çıkar.diye düşünüyorum..asıl zeki insan odurki aklını faydalı işlerde kullansın..
 
bende hep savunurdum trafikte kadın daha dikkatli diye taki bi bayan arabasıyla bana çarpana kadar:))..artık bende bayan sürücü görünce bi adım kaçıyorum:)))..ama buna rağmen seviyorum bu işi:))
 
Akıl ve duyguların ZEKA ile harmanlanıp, mantığa ulaşılması işidir bu...
Komplike bir iş...
Tek başına zeka, çok birşey ifade etmiyor aslında :)
 
bu testi yapanları türkiyeye davet edip bide olayı yerinde tesbit etmelerini istiyorum:)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,008
Mesajlar
922,460
Kullanıcılar
451,221
Son üye
resul20

Yeni konular

Geri
Üst