Kafa karışıklığı

Sa ustalarım canlarım.
Ustalarım nasılsınız umarım her şey yolundadır.
Ustalarım benim kafam karıştıran bir şey var ve bilgisizliğim yüzünden tam olarak anlatamayacagim kusura bakmayın.
Ustalarım şimdi bir işletmeye gittim 2 tane pano var ve 2 tane sigorta kutusu var sigorta kutuları biri mutfağın girişinde biri depoda.
Panoların Biri dışarda biri biride depoda.
Ustalarım bu panoların bir isimleri var mıdır varsa söyler misiniz?
Ustalarım niye bu kadar cok pano ve sigorta kutusu var faydaları nelerdir?
Ustalarım kendinize iyi bakın iyi geceler selametle kalın.

Sa ustalarım canlarım.
Ustalarım nasılsınız umarım her şey yolundadır.
Ustalarım benim kafam karıştıran bir şey var ve bilgisizliğim yüzünden tam olarak anlatamayacagim kusura bakmayın.
Ustalarım şimdi bir işletmeye gittim 2 tane pano var ve 2 tane sigorta kutusu var sigorta kutuları biri mutfağın girişinde biri depoda.
Panoların Biri dışarda biri biride depoda.
Ustalarım bu panoların bir isimleri var mıdır varsa söyler misiniz?
Ustalarım niye bu kadar cok pano ve sigorta kutusu var faydaları nelerdir?
Ustalarım kendinize iyi bakın iyi geceler selametle kalın.
Yüksek güçlerin tüketildiği yerlere ADP den tüketim araçlarına tek tek besleme çekmek yerine tali dağıtım kutuları kullanarak ve yüksek kesitten üç faz hat çekip o noktalarda tekrar enerji dağıtımı yapmak her zaman daha kolay ve arıza takibi açısından daha avantajlıdır.
Edit : Tabi ki gerilim düşümünden kaçış için de gerekli.

Son düzenleme:
Tunahan, senin için başucu bir kaynak olduğunu düşünüyorum, sürekli inceleyebilirsin, kolaylıklar :
https://kitap.eba.gov.tr/panel/dosyalar/upload/1456/0/U_0_21_08_2020_21_08_13_91.pdf
Eyw ustam.Hayirki günler
Yüksek güçlerin tüketildiği yerlere ADP den tüketim araçlarına tek tek besleme çekmek yerine tali dağıtım kutuları kullanarak ve yüksek kesitten üç faz hat çekip o noktalarda tekrar enerji dağıtımı yapmak her zaman daha kolay ve arıza takibi açısından daha avantajlıdır.
Edit : Tabi ki gerilim düşümünden kaçış için de gerekli.
Eyw ustam hayırlı günler

Forum istatistikleri

Konular
130,252
Kullanıcılar
453,481
Son üye
eemfurkan

Yeni konular

Geri