Ciğerli @sasen1Yamyam hocam gudurmamak elde değil ,35Hz leri bir gün duyacağımÇalışmalarınızı çok yakından takipdeyim.Arkadaşımız da güzel hassas çalışıyor. Eminim güzel sonuçlar elde edecek.
Sayenizde Elektronik konusunda çok güzel bilgiler öğrendik.Kötek de yesek güzel sonuçlar aldık.
Westra bass hoparlör araştırırken bizim ampli için 4 ohm olarak mı araştırmamız gerekiyor?Bir de kaç cm olması gerekiyor?
Ben de çok söyledim ama dinleyen kimbenim bildiğim kasanın titreşim yapmaması gerek mermerden çok güzel kabin olur diyenler gördüm...
leyn angaralı benim fransız olduğum konularda atıp tutuyorsunuz, gelirsem oralara fena köteklerim.Ben de çok söyledim ama dinleyen kim
Abi sana ciğerim feda.leyn angaralı benim fransız olduğum konularda atıp tutuyorsunuz, gelirsem oralara fena köteklerim.
istesen de yapamazsın, işitme sorunum var, ve elektronikçi değilim. ama konuya yazdığınız her şeyi okuyorum böylelikle LBAm genişliyorAbi sana ciğerim feda.
Keşke seni de gudurtabilsek te sen de ecik kafana göre müzik dinleyebilsen.
Tabiri caizse bu konuda çok yamyamımdıristesen de yapamazsın, işitme sorunum var, ve elektronikçi değilim. ama konuya yazdığınız her şeyi okuyorum böylelikle LBAm genişliyor
beynimdeki sesleri duymama engel değil, sadece karşımdaki konuşurken bana küfür mü ediyor, dua mı ediyor anlamıyorum. yani kelimeleri anlamıyor beynim. sadece gürültü, sadece ses. anlam ifade etmiyor. ne kadar zor biliyor musun? kaç tane uzmana gittim. duyma yetim yerinde ama ben konuşulanı ben anlamıyorum.Tabiri caizse bu konuda çok yamyamımdır
Bende bile işitme sorunu bulunuyor. Ama 4 kHz lerde. Yüksek frekanslarda yaşımın gereği kadar zayıfım.
Tüm dost ve arkadaşlarımın bu konulardaki çalışma ve başarıları beni de memnun etmektedir.
Sende de 4 kHz zayıflaması var sanırım.beynimdeki sesleri duymama engel değil, sadece karşımdaki konuşurken bana küfür mü ediyor, dua mı ediyor anlamıyorum. yani kelimeleri anlamıyor beynim. sadece gürültü, sadece ses. anlam ifade etmiyor. ne kadar zor biliyor musun? kaç tane uzmana gittim. duyma yetim yerinde ama ben konuşulanı ben anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?