Corleone3434
Üye
Merhaba. IP Kamera ile ilgili şartnamede: 80 mt'ye kadar Cat6, UTP türünden data kablosu kullanılacaktır. 80 mt'yi geçen yerlerde bu 3 madde uygulanacaktır:
1) switching yöntemiyle toplama ve dağıtım noktaları oluşturabilir.
2)Fiberoptik kablo ile iletim yapılabilir
3)Cat6 Kablo network extendir ( uzatıcı ) kullanılabilir...
Şimdi arkadaşlar: 1. ve 3. madde ne demek istiyor ??
1. madde switching yöntemi ile 3.madde Cat6 kablo network extendir ( uzatıcı ) kullanılabilir derken anlatılmak istenen Nedir ve NASIL uygulandığını açıklayabilir misiniz? Bu yazdığım sorunun cevabı önemli cevaplarsanız makbule geçer
Birde bunu ise meraktan soruyorum. 2. madde fiberoptik denmiş ama RG6 kablolarda 300 metreye kadar kullanılabiliyor sanırım. IP kameralarda RG6 tercih edilmiyor mu buyüzden mi diğer alternatif fiber optik kablo istenmiş olabilir ?
1) switching yöntemiyle toplama ve dağıtım noktaları oluşturabilir.
2)Fiberoptik kablo ile iletim yapılabilir
3)Cat6 Kablo network extendir ( uzatıcı ) kullanılabilir...
Şimdi arkadaşlar: 1. ve 3. madde ne demek istiyor ??
1. madde switching yöntemi ile 3.madde Cat6 kablo network extendir ( uzatıcı ) kullanılabilir derken anlatılmak istenen Nedir ve NASIL uygulandığını açıklayabilir misiniz? Bu yazdığım sorunun cevabı önemli cevaplarsanız makbule geçer
Birde bunu ise meraktan soruyorum. 2. madde fiberoptik denmiş ama RG6 kablolarda 300 metreye kadar kullanılabiliyor sanırım. IP kameralarda RG6 tercih edilmiyor mu buyüzden mi diğer alternatif fiber optik kablo istenmiş olabilir ?
Son düzenleme: