Kameralarda geceleri görüntüde dalgalanma parazitli görüntü

Bina içinde geceleri sorun yok.
Ayrıca gündüzleri hem bahçede hem de bina içinde görüntüde sorun yok. Sadece geceleri bahçedeki kameralarda ( 6 tane) oluyor.

yeni kamerada hikvision yeni alındı.

Kameralardan birini yer değiştirmeniz .
( Bina içindeki kameralarından biri ile sorun yok dediğiniz )
Sonuç değişecek mi ?
Kamera cip seti kalitesi ? ve kamera gereksimleri ?

https://learncctv.com/fix-horizontal-lines-on-security-cameras/

Güvenlik Kameralarındaki Yatay Çizgiler Nasıl Düzeltilir .

Ekli dosyayı görüntüle 111928

CCTV Ground Loop Isolator

To fix horizontal lines on security cameras, you can use a ground loop to remedy it in no time. All you have to do is connect the device on the pathway between the camera and the head end.

Apart from being affordable, it connects using BNC connectors and can quickly fix your horizontal lines problem.

Adam güzel anlatmış. Bizim sıkıntımız mesafeden dolayı voltaj düşüşü. Geceleri çekilen akım zaten artırıyor. Adamın görüntü şasesiyle güç kaynağının gnd sini birleştirmek aslında aklıma gelmişti. Bunu deneyeyim sağol arkaplan ustam ve diğer ustalarıma da teşekkür ederim.
Hocam pozlama ayarını DVR üzerinden aşağıdaki gibi yapabiliyor olmanız lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 111939
1/25 mi olacak? Deneyelim bunu da...

1/25 mi olacak? Deneyelim bunu da...
Benim için ideal ayar 1/25. Aslında geceleri 1/3 daha net görüntü veriyor ama bu sefer hareketli cisimlerin arkasında iz oluşuyor ve görüntü akıcı olmuyor. Sizin probleminizin pozlama ayarından olduğunu sanmıyorum ama yine de denemekte fayda var.​

Benim için ideal ayar 1/25. Aslında geceleri 1/3 daha net görüntü veriyor ama bu sefer hareketli cisimlerin arkasında iz oluşuyor ve görüntü akıcı olmuyor. Sizin probleminizin pozlama ayarından olduğunu sanmıyorum ama yine de denemekte fayda var.​
Siz de gece ile gunduz arasinda goruntu farki nasil? Gece siyah beyaz goruntu net mi?
Aslinda reçberin koaksiyel kablosu yanina da guc kablosu icin 2x0.75 kaliteli kordon kablosu kullanmak lazim. Bence sorun kalmaz. Veya ıp kameraya gecmek lazim

Siz de gece ile gunduz arasinda goruntu farki nasil? Gece siyah beyaz goruntu net mi?
Aslinda reçberin koaksiyel kablosu yanina da guc kablosu icin 2x0.75 kaliteli kordon kablosu kullanmak lazim. Bence sorun kalmaz. Veya ıp kameraya gecmek lazim
Bendeki IP kamera hocam. Gündüz görüntü çok net, gece de yeterli ışık alan yerler yine çok net. Karanlık olan yerlerde de görüntü net ancak kameranın kızıl ötesi ışıkları aydınlattığı için siyah beyaz görünüyor.

Forum istatistikleri

Konular
129,818
Kullanıcılar
452,634
Son üye
Mehmet_3540

Yeni konular

Geri