emekli 1970
Üye
Sol üstten kopmuş olma ihtimali yüksek.Merhaba arkadaşlar bana bu devrenin bağlantı şeması lazım kopan kabloların yerini bilmiyorum
en olası yer orası görünüyor, konu sahibi kabloyu oraya temas ettirip kontrol etmeli ama cihaz AC fişte olmamalı. çalışıyorsa orasıdır.ÖNEMLi :Bir arkadaş uyardı. Bağlantı yeri orası olmayabilir. Tekrar dikkatli incelemem lazım Ben kopuk yeri görünce direk orası olacağını düşündüm.
Malesef lehimi görünce sazan gibi atladık. İlk tarif ettiğimiz yer kart üzerinden takip edilirse 220 girişine gidiyor.en olası yer orası görünüyor, konu sahibi kabloyu oraya temas ettirip kontrol etmeli ama cihaz AC fişte olmamalı. çalışıyorsa orasıdır.
1- ac varken demedimMalesef lehimi görünce sazan gibi atladık. İlk tarif ettiğimiz yer kart üzerinden takip edilirse 220 girişine gidiyor.
Doğru söylüyorsun baba Bodrum'da sazan olmaz. Senden ancak iskorpit olur. Çorban da şahane olur.1- ac varken demedim
2- benim gördüğüm sol taraftan gelen 2 kırmızı kablo köprü diyota gidiyor.
3- yanılıyor olabilirim ama tek bir foto ile bu kadar yorum yapılır. bir kaç açı, ac giriş filan olsa daha sağlıklı olur.
4- bu kadar veriye sazan olmamak imkansız.
5- kutupsuz kondanstör çıkışının orada işi ne? devreyi bir yönde görüyoruz değil mi?
6- yeterli ac / devre bilgim olmayabilir ama aptal değilim. (1 nolu şık)
tatlı su balıklarını oldum olası sevmem, iskorpitin kilo fiyatını gördüğümden beri çorbasını yapamıyorum.Doğru söylüyorsun baba Bodrum'da sazan olmaz. Senden ancak iskorpit olur. Çorban da şahane olur.