Kamuda Elektrik Mühendisi Proje imza yetkisi??

kf.png
 
Belediyede mi çalışıyorsunuz? Kamuda sorumluluk aldıkça işiniz olmayan konularda da sorumluluk yüklerler aman dikkat edin. Zaten olayda o.

Yapılan iş ne kadar doğru bilmiyorum. Kurum bir şekilde sizin hakkınızı vermeli. Bu işi yapan yetkili birkaç kişiye danışın bence. Sözleşmeli falan çalışıyorsanız başınıza dert almayın.

''Kadromun mühendis olması gerekiyormuş'' gibi bir şey söyleyebilir ya da yazılı talimat isteyebilirsiniz. Kamuda sözel olarak söylenen hiç bir ifadeyi dikkate almayın. Yarın bir gün tam tersini söyleyebilirler.
Merak etmeyin onlar da zaten kendini garantiye alıp beni mühendis olarak çalıştırmadan önce benden yazılı dilekçe aldılar ve o şekilde "OLUR" çıktı adıma :) "kadromun mühendis olması gerekiyormuş" durumu gerçek olsa keşke belki iş yaptırabilmek için kadromu verirlerdi :(
e-devletten meslek kodunuza baktınız mı? emeklilik zamanı geldiğinde bu ödenen pirimler önemli olacak.
sözleşmeliyken meslek kodu "idari büro görevlisi" yazıyordu. Şimdi mayıs ayında işe döndüm, o tarihten itibaren "veri hazırlama ve kontrol işletmeni" olarak geçiyorum ama e devlet meslek kodu boş görünüyor. Bırakın "mühendis" yazmasını, onu bile yazmamışlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,124
Mesajlar
923,508
Kullanıcılar
451,453
Son üye
10engin10

Yeni konular

Geri
Üst