Kamuda Elektrik Mühendisi Proje imza yetkisi??

tamamen "idealistlik" diyebilirim. İlk atamam devletin şeker fabrikasına "işçi mühendis" kadrosunda oldu 4,5 yıl çalıştıktan sonra fabrikamız özelleşti ve bizi sözleşmeli düz memur olarak başka kurumlara dağıttılar. Ben mesleğimi yapmak istediğim için memur maaşıyla mühendislik yapıyorum 2019 dan beri. (3 yıl bebek için ara vermiştim geri döndüm) Sözleşmeli olduğumuz için ünvan değişikliği hakkı yoktu ama artık 657 li memurum ve inşallah sınav açılınca mühendislik unvanımı geri alacağım.

Not: çoğu kişi enayilik diyor :)
Merhabalar şeker fabrikalarında işçi mühendis iken kapsam dışı mıydınız yani özelleşme sonrası neden size aynı unvanla nakil hakkı verilmedi

Merhabalar şeker fabrikalarında işçi mühendis iken kapsam dışı mıydınız yani özelleşme sonrası neden size aynı unvanla nakil hakkı verilmedi
merhaba, 2004 sonrası alınan hiçbir işçinin özelleştirme sonrası memuriyete aynı unvanla geçiş hakkı yok maalesef. Sözleşmeli 4c li olarak geçiriliyorlardı. Bizim geçişimizde 2018'de kararname ile 4b li olarak geçirildik. Ama kararnamede, "lise mezunu idari destek görevlisi, üniversite mezunu idari büro görevlisi olarak geçirilir" diyor.

Edit: bu arada, 2015 ten sonra alınanların hiçbir şartla geçiş hakkı yok maalesef :(

merhaba, 2004 sonrası alınan hiçbir işçinin özelleştirme sonrası memuriyete aynı unvanla geçiş hakkı yok maalesef. Sözleşmeli 4c li olarak geçiriliyorlardı. Bizim geçişimizde 2018'de kararname ile 4b li olarak geçirildik. Ama kararnamede, "lise mezunu idari destek görevlisi, üniversite mezunu idari büro görevlisi olarak geçirilir" diyor.

Edit: bu arada, 2015 ten sonra alınanların hiçbir şartla geçiş hakkı yok maalesef :(
cevabınız için teşekkür ederim. galina 2004 yılında mı özelleşme programına alındı. 2004ten önce girenler aynı unvanla geçti heralde

memurlukta yapamadıklarınızdan değil yaptıklarınızdan sorumlu tutulursunuz. bende bir kurumda teknikerim görev tanımım dışında ekstralar isteniyor kesinlikle yapmıyorum.usulüne uygun yazılar yazılmış görevler verilmiş ama siz genede mevzuatı okuyun araştırın imza atarken sorumluluk alırken tekrar düşünün.bir belgeye müdür amir şef memur işçi beş altı yedi kişi imza atarsınız fakat ne olur ne biter kabak en son gücü olmayana patlar. sevdiğiniz işi mesleğinize sahip cıkmanızı taktir ediyorum ama tedbiri ve mevzuatı bu işte kurallara göre oynamak gerektiğini sizinde iyi bildiğinize eminim saygılar

Forum istatistikleri

Konular
130,310
Kullanıcılar
453,584
Son üye
khanuslu45

Yeni konular

Geri