Kapı zili devresi

1N4007

Üye
merhaba SAB0600 entegresi ile kapı zili devresi yapmaya çalışıyorum isis programında bir çizim yaptım ama acemisiyim bu işin acaba tecrübeli arkadaşlar bir kontrol edebilir mi devremi ??

Ekli dosyalar

• Kapı zili.rar
    28.3 KB · Görüntüleme: 19
Dosyada sab0600 şematik çizimi var, datasheet teki eleman degerlerine uygun degerler vererek tektar çizebilirsin. HA5020 bu entegrenin karşılıgı degil. kolaygelsin

Ekli dosyalar

• Desktop.rar
    293 KB · Görüntüleme: 1
verdiğiniz dosyada ki proteus 8 dosyasında hiçbir devre şeması yoktur ...

sn 1n4007,
rar dosyası içinde çizdigin devrede kullanabilecegin sab0600 entegresinin ve kullanacagın elektrolitik kondansatör şematiklerini ekledim. çizimi senin yapman çizim programını ögrene bilmen için kendin çizmen gerekli. Çizdikten sonra çizimi tekrar yükle kontrol edelim... kolay gelsin

Son düzenleme:
tamam çizmeyi ben kendim öğreniyorum zaten tamam da verdiğiniz pdf dosyasında 4 -5 tane devre şeması mevcut hangisini yapmalıyım ? ayrıca benim verdiğim dosyada resim formatında bir tane devre vardı o hatalı mı ???

arakdaşım, PDF teki 4 nolu uygulama ile senin çizmeye çalıştıgın devre arasında fark yokki. Çizdigin devre çizimi şematigini verdigim sab0600 ü kullanarak düzelt , devreyi gerçekleştiteceksen komponent degerlrine dikkat et.. ...

arakdaşım, PDF teki 4 nolu uygulama ile senin çizmeye çalıştıgın devre arasında fark yokki. Çizdigin devre çizimi şematigini verdigim sab0600 ü kullanarak düzelt , devreyi gerçekleştiteceksen komponent degerlrine dikkat et.. ...

onu diyorum bende zaten o pdf dosyasında 5 tane şema var bizim çizeceğimiz hangisi ? birde isis de sab0600 yok yerine ne kullanabilirim ???

tamam 4 nolu şemayı çizdim kontrol edermisiniz ??

Ekli dosyalar

• Kapı zili.rar
    301.6 KB · Görüntüleme: 10
çizim tamam, eleman değerlerine dikkat etmen lazım. Kullandıgın programın versiyonu nedir?

:D bu sefer doğru değilmi eleman değerlerini hallederim mesele değil proteus 7.9 şimdi arese geçeyim mi ?

Forum istatistikleri

Konular
130,342
Kullanıcılar
453,638
Son üye
tırcı7106

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri