Kapasitif Ceza Sorunu

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
1. RKR. 3 fazlımı, değilse sistemi 3 fazlı, 3 kaım tarfolu ölçer duruma getirin,bürolarda UPS olabilir, bunlar kapasitif tüketim nedenidir.
Kondansatör dizlimini, 2,5-5-10-20-20- ..gibi dizilim yapın.
ilk 3 gruba ölçeceğiniz kavr gücünde monofaze kondansatör baglayın.

Ben cevap yazana kadar, siz son mesajı yazmışsınız. UPS gücüne uygun şönt reaktör ıhtıyacınız var. Led aydınlatma, elektronuk balastlarda kapasıtıf tuketım sebebidir.
 

RKR tek fazlı tamamen merakımdan soruyorum 3 fazlı duruma getirmem ne gibi olanak sağlayacak ?
 
RKR tek fazlı tamamen merakımdan soruyorum 3 fazlı duruma getirmem ne gibi olanak sağlayacak ?
Tek fazlı Rkr bağlı olduğu faza göre ayarlama yapar 3 fazlı olanda her fazı ayrı ayrı kontrol eder ve kompanzasyona bağlı monofaze kondansatörleri devreye alıp bırakarak daha doğru bir kompanzasyon yapar.Ups sadece ofislerde var demişsiniz ofisler de sayaç a bağlı yani ofisteki ups in kapasitifi sizin kapasitif ceza yemenize neden olur!Ofiste ups var etkilemez diye düşünmeyin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…