Merak etme adminler de kızıyordur zaten kargo firmalarına. Ben fiyat konusunda birşey demiyorum ama özellikle bir kargo firması var ki dağıtımda berbat ve yetersiz. Personele de kızamıyorum adamların iş yükü çok fazla. Çünkü internet üzerinden satış yapan hemen hemen her firma bunlarla anlaşmalı. 600-700 km uzaktaki kargo bir günde buraya ulaşıyor ama ne hikmetse 15 km uzaklıktaki şubeden eve gelişi 3 günü bile bulabiliyor. Daha fazla kazanç hırsı ile buradaki ve eminim pek çok yerdeki şubelerine bir iki araç ve birkaç personel daha almaktan imtina ediyorlar.İstanbul Ankara arası , anlaşman yoksa ortalama 12-15 tl kargo ücreti yazıyorlar,,, ama anlaşman varsa, aynı pakete işte böyle 4.50/ 5 tl ye indiriyorlar fiyatı. Ulan madem 5 tl'ye gidince para kazanıyorsun, niye benden 15 tl alıyorsun,, gıy gıy gıy gıy.
Adminler kızmaz inşallah bu vesile sabah sabah daldım kargo firmalarına,,
Merak etme adminler de kızıyordur zaten kargo firmalarına. Ben fiyat konusunda birşey demiyorum ama özellikle bir kargo firması var ki dağıtımda berbat ve yetersiz. Personele de kızamıyorum adamların iş yükü çok fazla. Çünkü internet üzerinden satış yapan hemen hemen her firma bunlarla anlaşmalı. 600-700 km uzaktaki kargo bir günde buraya ulaşıyor ama ne hikmetse 15 km uzaklıktaki şubeden eve gelişi 3 günü bile bulabiliyor. Daha fazla kazanç hırsı ile buradaki ve eminim pek çok yerdeki şubelerine bir iki araç ve birkaç personel daha almaktan imtina ediyorlar.
Evet gerçekten gidip şubeden almak daha iyi. Yorucu oluyor ama insanın akıl ve ruh sağlığı bozulmuyor en azındanHocam ne 15km'si 350 metre^den şubeye girişinin 3. gün akşamı saat 4 civarları getiriyorlar bana. Çareyi, son aylarda adrese değil şube teslim telf. ihbarlı istiyorum paketlerimi, Gidip tıpış tıpış kendim alıyorum. Güya dağıtıma çıkıyormuş ama yetiştiremedikleri için ertesi güne kalıyormuş. Bu arada 350 metre mubala değil gerçeknasıl yetişemiyorsa artık...
Termik şalter motoru korumak için mi? Ben sürücüyü korumanın yollarını araştırıyorum.Sürücü demek sorun demek. ŞAhsen ben bu tecrübenide gördükten sonra mutlaka şu termik şalter işine bakacağım. İllaki bu sürücler zorlanınca yakıyor. En azından max akım belirleyip yanması önleriz termik şalterle..
Zaten fabrikada çalışan bi bakımcı arkadaşla konuştum. Pek anlamasa da bütün makinaların motorlarında bu termik/compact şalter olayının olduğundan bahsetti. Yoksa yanıyormuş durmadan her şey fabrikada..
SMD dirençleri ya lehimleyemedim ya da kartta göremediğim başka bir arıza var. Bunu bilemiyorum. Görünürde bir şey yok çünkü. Yanlış lehimleme ihtimaline normal direnç aldım. Bugün lehimleyip son kez deneyeceğim. Olmazsa vazgeçeceğim.@serkan_48 hocam ilaada adama smd aratmayalım derim, montaj edilecek yer uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?