Kira-tadinda-gelen-elektrik-faturasi

oturduğum evin elektriğini kızımın annesi ödüyor, 750 TL elektrik faturası gelince açmış telefonu fırça atmış. kızımda cevap olarak televizyon izle, gazete oku biraz demiş. gelen zamlardan senin haberin yok diye anlatmış durumu.
 

Siz şuna kısaca zam yapmakta haklılar, az bile yapmışlar deyin de tam olsun.
 
Siz şuna kısaca zam yapmakta haklılar, az bile yapmışlar deyin de tam olsun.
Öyle mi anlaşılıyor?

Hatta tüketene değil bilinçli olarak enerjiyi kullananlara, bu konuda duyarlı olanlara ücretsiz ya da çok ucuz olsun. Tüketmek geleceği yok etmektir!
 
Son düzenleme:
Eminim ki bu zavallı ülkemizde elektriğini suyunu açık bırakıp boşuna harcayan kimse kalmamıştır. Tabi aylık elektrik faturası tutarını 1 saatte kazanan birileri varsa ve onlar gereksiz tüketim yapıyorsa bilemem. Zaten yapılan zamlar da onları etkilemez. İsraf tabi ki çok kötüdür, haramdır. Ancak kemer sıkmaktan bu vatandaşın bağırsakları düğümlenecek bunu da unutmayalım. Dolayısıyla "Dar gelirli vatandaşı korumak" diye bir zam bahanesi olamaz.

Diğer konu; İklim değişikliğiymiş, küresel krizlermiş, vs vs bunların hepsi bizim inancımızla ters düşen şeyler. Yani bunlar yok demiyorum, sadece sonuçlarından korkmak çok manasız. Dünyanın zaten bir sonu var ve saniyesine kadar belli. Ne artan kaynak tüketimi, ne klima vs kullanımına bağlı küresel ısınma yada buzulların erimesi vs saçmalıkları bu tarihi ne 1 sn öne çekebilir, ne de 1 sn geriye atabilir. Eğer bir kaynak tükenecekse yerine yenisi çoktan hazırlanmıştır bile. O yüzden insanlığın sonu gelecek, kaynaklar tükenecek saçmalıklarına inanmamanızı tavsiye ederim.
 
Çok kaderci bir sonuç çıkmış ama unutmamak gerekir ki, kaderin yazılmasında bizim cuzi irademizle yaptıklarımızın da etkisi vardır!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…