cezzar_tr
Üye
Baymak 12.000 BTU klima taktırdım . Klima kendinden fişli . Prize tak kullan şeklinde. Kullanacağım prize 3x2.5 3 lü alacagım , yeni priz almama gerek var mı , 3lü de klimanın yanın da 2 wattlık akvaryum iç filtre , 50 wattlık akvaryum ısıtıcısı sürekli takılı olacak klimada kışın sürekli çalışacak. İç filtre ve ısıtıcı İkiside çok az elektrik tüketiyor yanılmıyorsam. Klimayi 3 lüde kullanmak sıkıntı çıkarır mı , buat yeri var ev sahibi daha önce klima taktırmış . Baymak servisi yeni hat çekip kullanmak yerine prizden al dedi . Topraklama oldugu sürece sıkıntı olmaz dedi , yıldırımlar da kullanmayın dedi . Prizlerin şalter harici sigortası da var
Sanırım aşağıdaki resimdeki buat
Klimayı ısınma için kullanacagım . Kömür + odun taksitli 2.100 TL ye gelecek . Bana klima daha mantıklı geldi . Oda 20 M2 . Yer denizli .iliklerime kadar ısınmayı beklemiyorum 20- 25 derece yapsın soguk havada yeter. Daha önce afyon sandıklı da sanjet diye birsey vardı termal sıcak su ile ısınıyordu ev , Ocak sogugunda 20 dereceyi anca görüyordu ama bana yeterli geliyordu .
Sanırım aşağıdaki resimdeki buat
Klimayı ısınma için kullanacagım . Kömür + odun taksitli 2.100 TL ye gelecek . Bana klima daha mantıklı geldi . Oda 20 M2 . Yer denizli .iliklerime kadar ısınmayı beklemiyorum 20- 25 derece yapsın soguk havada yeter. Daha önce afyon sandıklı da sanjet diye birsey vardı termal sıcak su ile ısınıyordu ev , Ocak sogugunda 20 dereceyi anca görüyordu ama bana yeterli geliyordu .
Son düzenleme: