y.yavuz.t
Üye
arkadaşlar klima gazının tehlikesi varmı çünkü ben en az 10 tane çalışır durumda klima söktüm gazın tamamını dış ünite rekorlarından boşalttım işin kötü tarafı iç ünitenin rekorlarını bilmiyordum hepsini heba ettim ve bunlar tekrar kullanılacaktı.
neden sorun çıksınki
sbrylmz arkadaşım ben aslında montajını hiç düşünmem servis çağırırım ama sökümü için çok yararlı bilgiler edindim teşekür ederim.
biz dış ünitedeki iki adet vanayı alyan anahtarı ile kapatıp bakır boruları kstik daha sonra bu klima servis tarafından yerine montajı yapıldıktan sonra ne gibi sorunlar yaşarız?
neden sorun çıksınki
Merhaba
(Eğer klimanız garantiliyse servisin gelip sökmesini tavsiye ederim.)Öncelelikle klimayı çalıştırın sonra dış unitedeki ince borunun bağlı bulunduğu rekoru alyan anahtarla kapatın ve biraz bekleyin bu bekleme süresi içersinde kompresör sistemdeki gazı kendi bünyesinde toplayacakır yaklaşık 5 Dk bekledikten sonra diğer rekoruda kapatın ve elektriği kestikten sonra bütün boruları ve kabloları çıkartabilirsiniz.Kabloların bağlandığı yerler numaralıdır karışmaz endişelenmeyin kolay gelsin.....
sbrylmz arkadaşım ben aslında montajını hiç düşünmem servis çağırırım ama sökümü için çok yararlı bilgiler edindim teşekür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: