Klimalar için akım korumalı sigorta

Makelde,sıva altı tipide var.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu tarz.bişey değil arkadaşlar dirkt sigorta olarak bahsetmiş klimacı nasıl bi ürün daha önce hiç görmediğim

Topraklı bir prizden, topraklı bir fişle değil de buattan klimaya "faz-nötr-toprak" şeklinde üçlü kabloyla sıva üstünden ayrı (özel) hat uzatılıp çekildiyse eğer, bu klimacı, klimadan önce bağımsız otomat bir sigortayı koymanızı kastetmiş olabilir. Çünkü buattan çekilen bu harici klima kablo hattı için mutlaka sıva üstü bir otomatik sigorta (B10 gibi) tekli sigorta kutusuyla birlikte konulmadıysa konulması gerekir. Konuluş amacı buatın bağlı olduğu otomatik sigortanın yüksek değerli amper karşılık değerini, bağlanılan bu klima hattı için yeniden düşürerek düzenlemek, ayni zamanda klimanın standby'dan çıkması istendiğinde onu aşağıya düşürüp anahtar görevli de kullanmaktır. KAR (kaçak akım rölesi) toprak hattınız mevcut ve sağlıklı olduğunda panonuzda mutlaka bağlı olmalıdır, kontrol için panonuza bir bakın, eğer yoksa elektrikçilere bunu mutlaka taktırın.

Kaçak Akım Rölesi: Klimanın olası iç arızalarında, içinde oluşan kaçak akımı toprak hattına verebilme riskinde, kaçak akım rölesi bu anda devreye girip elektrik hattını kesecektir. Bir de yalnız klima için değil, tüm elektrikli ev aletleri için 30 mA anma değerli kaçak akım rölesi evdeki giriş panonuzda, sağlıklı toprak hattınız mevcutsa mutlaka takılı olmalıdır. Kolay gelsin.

https://urun.gittigidiyor.com/yapi-...F7VXOrKnCYJU_iAzkuhoCAxUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
https://urun.gittigidiyor.com/yapi-...rm5EtjOtdwv4K_pC9LRoCwoIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,198
Mesajlar
924,167
Kullanıcılar
451,560
Son üye
mertcan5657

Yeni konular

Geri
Üst