highflyeer
Üye
merhaba klima için genelde buattan elektrik çekilmeli deniyor ben prizden elektrik alsam araya sigorta koysam prizide kullanıma kapatsam. buattan almaktan bir farkı olur mu?
merhaba klima için genelde buattan elektrik çekilmeli deniyor ben prizden elektrik alsam araya sigorta koysam prizide kullanıma kapatsam. buattan almaktan bir farkı olur mu?
12000 btuyapmayı düşündüğünüz şey klimanın büyüklüğüne bağlı olarak kullanılabilir.
ben btu hesabı bilmem, 16 amperden yüksekse olmaz. gecikmesiz 16 amperde oluyormuş.12000 btu
pirizin sigortasını ve o sigortaya bağlı prizleri nasıl bulabilirimben btu hesabı bilmem, 16 amperden yüksekse olmaz. gecikmesiz 16 amperde oluyormuş.
Ekli dosyayı görüntüle 106692
buattan almadığın için prizin bağlı olduğu sigortayı kontrol et. başka priz/ler varsa onu da iptal et.
prize bir tane yük tak, (ampul, müzik aleti vb. çalışan birşey olsun) sıra ile sigortaları indir ve hangisi olduğunu bul, sonra oda içindeki diğer prizleri de kontrol et aynı sigortaya mı bağlı diye. eğer ben anlamam derseniz bir elektrikçi çağırın lütfen. hiç değilse o işinin uzmanıdır ve daha çabuk ve daha sağlıklı yapar.pirizin sigortasını ve o sigortaya bağlı prizleri nasıl bulabilirim
Prizden başka kullanım olmayacaksa olabilir.merhaba klima için genelde buattan elektrik çekilmeli deniyor ben prizden elektrik alsam araya sigorta koysam prizide kullanıma kapatsam. buattan almaktan bir farkı olur mu?