kaygısız
Usta Üye
1998 model Immergas nike iono maior bacalı kombime bacadan yağmur suyu girmesi nedeni arıza lambası yandı. Bir kaç kez resetlememe rağmen arıza lambası sönmedi şimdi sigorta attırıyor. Geçen yıl 250 lira masraf çıkardı önceki yıl 60 lira 5 yıl öncede 150 lira civarında masraf çıkarmıştı. Bunlar periyodik bakım değil arıza içindi. Kombiden genel olarak memnunum fakat bundan sonra sürekli masraf çıkaracak diye değişimi düşünüyorum. Şu anki arıza benim ihmalimden ama geçen yılki arızada bir kısmına pansuman tedavi yapıldı. Bu arızayı yönlendirme ile kendim çözebilirmiyim çözemezsem yaklaşık maliyeti ne olabilir. Yenileme durumunda minimum özellikte minimum güçte ve minimum fiyatta sorunu az bacalı kombi tavsiyeniz ne olabilir. Marka ve model verirseniz tercih etmemi kolaylaştırırsınız. Artı eksi yönleri olursa çok güzel olur. Biliyorum aynı anda bir çok şey istedim ama bildiğiniz konuları açıklarsanız bana ve benim durumumdakilere yardımcı olmuş olursunuz. Bilgilerini paylaşacaklara şimdiden teşekkür ederim.