Kombi seçimi

zeybek

Onursal Üye
Onursal Üye
3 +1 , Yaklaşık 125 metrekare daireye yeni kombi almayı düşünüyorum. Herteik veya yoğuşmalı arasından ekonomık, butce dostu, emeklıye gider, hangı marka ve modelleri tavsiye edersiniz.
Teşekkürler...

3 +1 , Yaklaşık 125 metrekare daireye yeni kombi almayı düşünüyorum. Herteik veya yoğuşmalı arasından ekonomık, butce dostu, emeklıye gider, hangı marka ve modelleri tavsiye edersiniz.
Teşekkürler...

U72 buderus kombim var .
7 - 8 yıl oldu hiç bir bakım yaptirmadim
Orj azot gazı duruyor
Sadece pislik tutucuya çift vana yaptirmistim burayı kendim temizledim

Kar zarar ve bakım olayı hesabı.
Kontrolü gaz yakma tasarruf durumu ?
Diğer bakım olayı.
Çünkü yeni tip yoğuşmalı kombi eşanjörü kireç bağlıyor.
ve verimi ?

Benim görüşüm kombi gittiği yere kadar .
Yeni kombi
Budwus ve bosch esanjor sistemi farklı.

Son düzenleme:
Yeni başlık açmadan, kombilerin Elektrik kesildiğinde çalışmaya devam edebilmesi için UPS tavsiyeniz nelerdir ? Teşekkürler.

Kentsel dönüşümlerden çıkan yeni ve temiz kombilerden bakabilirsiniz. Geçen sene, 23 sene önce servisin bir türlü montaja gelmemesinden montajını kendim yaptığım benim ferroli domitop artık miyadını doldurdu diye arayışa geçmiştim. Bahsettiğim çıkma kombilerden baktım ama halen çalışıyor diye değiştirmedim. Ufak tefek bir iki arıza sonrası birkaç sene önce de ana kartını revizyonlu çıkma kartla değiştirmiştim. Yıllar geçince duygusal bir bağ oluştu aslında. Bu seneyi de atlatır inşallah.;)

Yeni başlık açmadan, kombilerin Elektrik kesildiğinde çalışmaya devam edebilmesi için UPS tavsiyeniz nelerdir ? Teşekkürler.

UPS dışında başka sorunda var ! Vaillandların uzaktan ayarlı bazı termostatları,en küçük elektrik dalgalanmalarında,termostat ( haftalık programlı ) ,program,yılbaşına ve saat 08 e dönüyor.Bu olay olduğunda,kombinin devredışı olması program saatinde,kombinin tekrar devreye girmesine sebep oluyor.Vailland alacakların,bu konuyu iyi araştırması gerekir.

UPS dışında başka sorunda var ! Vaillandların uzaktan ayarlı bazı termostatları,en küçük Elektrik dalgalanmalarında,termostat ( haftalık programlı ) ,program,yılbaşına ve saat 08 e dönüyor.Bu olay olduğunda,kombinin devredışı olması program saatinde,kombinin tekrar devreye girmesine sebep oluyor.Vailland alacakların,bu konuyu iyi araştırması gerekir.

Abi senin bu problem çözülmedi değilmi? Kötü bir durum.

Yaygarama,termostatımı başka bir tiple ! değiştirdiler.O da yarım saatlik kesintilerden etkilenmiyor.Sorun,sun'i olarak çözüldü ! Bence,heriki durumda yüzkarası.

Forum istatistikleri

Konular
129,862
Kullanıcılar
452,723
Son üye
kerempalanci01

Yeni konular

Geri