Kombi sigortası konumu

Kombi için sigorta ve hat çekme işlemi yaptık, müşterinin istekleri doğrultusunda kombinin üzerine montaj yaptık, yanına dolap çekeceğini söyledi ve başka yere koymamı istedi, diğer taraf duvar tarafı zaten oraya koyamazdım mecburen montajı kombinin üzerinde olacak şekilde yaptım. Bu durumda bir sorun teşkil eder mi? Servis geldiğinde bu şekilde kabul eder mi, yoksa yerini değiştirmemiz gerektiğini mi söyler?
Hayırlı forumlar.

Ekli dosyalar

• IMG-20250920-WA0018.webp
    IMG-20250920-WA0018.webp
    33.7 KB · Görüntüleme: 18
Benim bildiğim siğorta
Kombiden veya borudan su fişkırırsa sudan etkilenmeyen ve acil durumda siğortaya müdahale edilebilecek konumda olması . ( Kol seviyesi )
Genellikle kombinin yarı boyu . ( foto )

Diğer doğalgaz borusu aksi yönü siğorta konulması .

KolaY gelsin Sağlıcakla ....

siğorta.webp

Benim bildiğim siğorta
Kombiden veya borudan su fişkırırsa sudan etkilenmeyen ve acil durumda siğortaya müdahale edilebilecek konumda olması . ( Kol seviyesi )
Genellikle kombinin yarı boyu . ( foto )

Diğer doğalgaz borusu aksi yönü siğorta konulması .

KolaY gelsin Sağlıcakla ....

Ekli dosyayı görüntüle 118292
Senden beklediğimiz hareketler 👏 Eline sağlık.

Sizce kombinin yanına sigorta neden konuyor? Evin girişinde zaten bir sigorta kutusu var. Yada nedem kombinin yanina dogalgaz vanasi konuyor? Evin girişinde dogalgaz vanasi da var. Bu soruların ortak bir cevabı var. Bu cevap yapılan işin doğru olup olmadığının cevabını da veriyor.

Sizce kombinin yanına sigorta neden konuyor? Evin girişinde zaten bir sigorta kutusu var. Yada nedem kombinin yanina dogalgaz vanasi konuyor? Evin girişinde dogalgaz vanasi da var. Bu soruların ortak bir cevabı var. Bu cevap yapılan işin doğru olup olmadığının cevabını da veriyor.
Kombi sigortası 2A . Ötekileri de siz bakın kaç amper.

İyide otomat elle aç kapa yapmak için konmuyor ki elle aç kapa yapmak istenecek olsaydı zaten belli değerlerde sigortalar değil adi anahtarlar kullanılırdı. Ben kişiye buranın uygun olmayacağını belirtmeme rağmen oraya koymamızı istedi. Ben sadece servisin geldiğinde kabul edip etmeyeceğinin bilgisini öğrenmek istedim. Yapılan işin kısmen yanlış olduğunun bende farkındayım.

Kombi servisinin değil de gaz ekibinin sorun çıkarması olası. Sigorta ulaşılabilir noktada değil diye gazı açmayabilirler.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri