KARTALGOLGOLGOL
Üye
Merhaba arkadaslar evimde xxx marka kombi kullaniyorum ve termostat almaya karar verdim. Servisten aldigim fiyata inanamadim kombinin yarisi nerdeyse. Bu nasil istir diyerek arastirmaya basladim bir iki cagri merkezi servis derken ortaligin sansar dolu oldugunu fark ettim bir iki tanesinide bozdum. Adam bana bildigimiz dandik mekanik termostati bi anlattiki bilmesem yerdim yok o marka olmazmis bunlar uyarmis sunlar uymazmis!!! Kuru kontak veren hangi termostat kuru kontak bilgisiyle calisip duran hangi kombiye uymaz arkadaslar sorarim? Hadi su modulasyonlu denilen direnc okuyup calisanlari anlarim atiyorum kimi kombi pt100 okuyordur kimisi baska cu direnc okuyordur ama kuru kontak duz vites bildigimiz rolenin (kablosuz iki modulden olusan termostatlar) kontagindan gecen sinyal ya nedir yani bu servisler butun parayi bir kisiden kazanacaklar. Adama kombinin calismasini termostat kontagina nasil yonlendirilir diye sordum soylemiyorlar tamam oradan para kazaniyorsun ama bu kadarda olmaz mesleginden para kazanmak bu degil kandirmak he bilmiyorsa tamam bilmiyorum de niye atip tutuyorsun.
Asla marka meslek kotuleme gibi bir niyetim yoktur, her sektordeki gibi bunlarda istisnadir, sadece paylasimdir. Tum mesleklere saygim sonsuzdur.
iyi paylasimlar.
NOT: iki farkli markadan olusan kombi-termostat ikilisini arastiriyorum gelisme olursa buradan yazarim.
Kombi : ECA
Termostat : Demidokum RF 6001
Asla marka meslek kotuleme gibi bir niyetim yoktur, her sektordeki gibi bunlarda istisnadir, sadece paylasimdir. Tum mesleklere saygim sonsuzdur.
iyi paylasimlar.
NOT: iki farkli markadan olusan kombi-termostat ikilisini arastiriyorum gelisme olursa buradan yazarim.
Kombi : ECA
Termostat : Demidokum RF 6001